reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Mi jak mi... Ale szkoda dziecka:-(Trzeba będzie mieć oczy wokół głowy. Ale jestem optymistką i wiem, że nie będzie tak źle;-)

Mi jak mi... Ale szkoda dziecka:-(Trzeba będzie mieć oczy wokół głowy. Ale jestem optymistką i wiem, że nie będzie tak źle;-)

:sorry2:

Moje dziecko jabky się uspokoiło nie co (puk, puk - odpukać co by się Jej nie odwidziało), ale jakoś już lepiej śpi, tylko apetyt jeszcze nie wrócił Pyzie, ale z głodu i tak nie zginie, bo ciągle się cycka hehehehehe ;-)! Może ten skok rozwojwy nam się już kończy :confused:... Byłoby genialnie, przynajmniej scen przy wujkach, którzy przyjadą do nas, by nie robiła :-p... No cóź - pożyjemy, zobaczymy!!!!

A właśnie miałam pytać jak tam wasz skok:-)

Krycha mogę mieć do Ciebie prośbe??? Potrzebuję pomocy przy suwaczku. Nie chce się suwać:dry:

I ucałuj Oliwkę od cioci Kasi:-D

pewnie , że będzie dobrze , Camomile:-)

ahahahah, Krycha, dopiero teraz zauważyłam, że wybrałam takie samo tło suwaczka jak Ty:-D i dzięki za instrukcje-tak długo siedzę na forum a jeszcze suwaczka nie miałam:-D

Dzięki dziewczyny:-) Ja się tej choroby tak bardzo nie boję...Całe życie widziałam jak to wszystko przebiega więc wiem czego się spodziewać;-)

A właśnie miałam pytać jak tam wasz skok:-)

Krycha mogę mieć do Ciebie prośbe??? Potrzebuję pomocy przy suwaczku. Nie chce się suwać:dry:

I ucałuj Oliwkę od cioci Kasi:-D

Oczywiście, że ucałuje, dzięki a Ty nie zapomnij pobuziać od nas Igorka ;-)!!! Jeśli zaś chodzi o suwaczek to niestety nie znam przyczyny czemu się nie chce suwać - Justysia21 miała kiedyś taki problem i jakoś go rozwiązała... Moja rada jest taka - zrób go jeszcze raz :blink: i zobaczymy czy kolejny będzie bardziej posłuszny :-)!

No i Aine ma w końcu suwaczek hahahahahahahaha :rofl2:! A co tam, Aine, w końcu to ładne tło jest, nie???? ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No przecież nie będę się całe życie załamywała nie???Trzeba żyć normalnie i akceptować to co się ma. A pocieszyć mogę się tym, że mogłoby być gorzej (odpukać).

Do góry