reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien doberek:)
ola ja tez wczoraj mialam fasolke po bretonsku:):):):)mniam:) ale spac spalam:) i nic mi nie bylo:)
nooo......widze slonce za oknem a pogoda pokazuje ze caly dzien bedzie padac ...hmmmm ciekawe:)no ale znajac Irlandie wszystko sie moze zmienic:)
uciekam:) papatki

:) ja robiłam fasolkę ale taką ze szpinakiem i wcześniej nic mi nie było a teraz już nie mam miejsca w brzuszku:)
No właśńie napaliłam się na pranko a necik pokazuje że cały dzień maja być opady

dzień dobry:-) u mnie słoneczka jesszcze nie ma, :-(i prądu nie ma, ale jade jeszcze na baterii:-)
a u mnie dzisiaj zupka fasolowa,:tak:

Dzień dobry!!!! Chciałam sobie dziś troszkę pospać (bo teoretycznie moja kolej) i lipa - mąż poszedł na rano do pracy :dry:, ech... Dobrze, że choć to słonko za oknem... Udanego wtorku życzę i do później ;-)

Ps. Aż nie chce się wierzyć, że ma padać, no, ale to Irlandia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w pochmurny dzionek.

ja jednym okiem czytam a drugim film oglądam:-D
Ja tak niemoge, bo M jk milosc to jak swietosc dla mnie, odizolowuje sie od meza i dziecka idac do gory do sypialni w dodatku zakladam sluchawki hihi normalnie jak stara babcia :-D, ktora ogkada wnezuelskie seriale :-D
no wstajecie już? słonko ładne, szkoda, ze to prześpicie:-)

U nas slonca ani widu a ni slychu :szok:

reklama
witamsie:-D
dobrze, że chociaż nas obudziło to słoneczko, na więcej nie ma co liczyć:-D

martuana powodzenia w walce:tak:;-)

moje dziecię szlifuje raczkowanie, idzie mu świetnie w kierunku zakazanych półek:-D właśnie je opróżniam
wiecie, gdzie można kupić dobre zabezpieczenia na różne kanty, np. od kominka?
o kurczęta właśnie otwiera szufladę:baffled:
ani chwili spokoju

beakta mam do ciebie pytanko, czy kremy do usuwania skórek przy paznokciach , usuwają je czy to kit? bo mam paskudne skóry

Ostatnia edycja:
Do góry