reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

kochana zaswiadczenie powiadasz?????ja ci takie daje:)w srode mam kontrole zreszta:):):):)a czuje sie dobrze:)
zreszta jakbyscie mieli ochote to mozecie i w te sobote:) kamila ma urodziny i by sie ucieszyla:):):):)albo w piatek wieczorem:)

reklama
Dziewczynki czy wy slyszalyscie cos na temat odpraw online przez ryana?Ponoc maja wprowadzic(badz juz wprowadzili,bo na stronie ryana pisze co innego niz na onecie)odprawe online jako obowiazkowa,tej na lotnisku ma juz nie byc.:confused:

Witam. No ja kupowałam bilety w ryanair i normalnie z opcja odprawy na lotnisku:szok:Oni ciągle coś kombinują...:dry:

owszem jest opcja odprawa online z bagażem, będzie to w przybliżeniu (bo jeszcze nie widziałam naocznie) wyglądać tak, że zamiast człowieka będzie automat, postawisz walizkę na wagę, wklepiesz nr rezerwacji i automat ci druknie naklejki na walizki, nakleisz i popchniesz na taśmę--- coś w tym stylu..:nerd:

jak na razie jest też opcja z człowiekiem :-D ale za taki komfort się płaci:-D

Czytam i czytam o tych pomysłach Ryanair'a i w głowie mi się nie mieści co oni kombinują :szok: - dodatkowe opłaty dla osób otyłych, opłaty za korzystanie z WC na pokładzie, to obowiązkowe ubezpieczenie (choć wiem, że jednak nie trzeba wykupować, ale jednak pomysł taki mieli) no i ta odprawa... I dokopałam się o nowej usłudze - "bądź dostępny podczas lotu" :oo2:! Ech...

Camomile, i jak tam szczepienie? Jak się Igorek czuje? Aine, a na długo byś przyjechała? Dałoby radę się z Tobą spotkać????

Krycha no bylismy dzisiaj w szpitalu. Igorek bardzo był dzielny. Dali mu szczepionkę, potrzymali 3 godzinki, stwierdzili, że wszystko ok i puścili do domu. A doktor, który miał robić szczepienie nawet się nie pojawił. A czekaliśmy na termin ponad 4 tygodnie:wściekła/y:
Oj biedaczek coś mi płacze:-(

reklama
Do góry