reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Jesu Aga dobrze ze tak sie skonczylo....:tak:
A ja wlasnie czekam na brata i jedziemy po Antosie ze szpitala odebrac :-D:-D:-D...a w dodatku bratowa ma dzis urodziny :-)....ladny prezent dostala w postaci malutkiej w domku ;-) to paaa

reklama
witam sie kochane
my wlasnie niedawno do domku wrocilismy:)od poniedzialku wieczorem do dzis bylismy w maternity bo dostalam krwawienia i skurczy:(
zostawili mnie bo nie wiedzieli czy nie zacznie sie porod.....dostalam 2 zastrzyki na zatrzymanie krwawiena( bo aspiryne bralam caly czas) i zastrzyk ze sterydow na pluckadla malensta i po 24 godzinach kolejny.....bole na szczescie przeszly i jest ok....mam lezec i sie nie przemeczac kolejna wizyta w szpitalu za 2 tygodnie ....
noooo...ciesze sie bardzo ze wrocilismy nadal 2 w 1:)
Aga trzynmaj sie i odpoczywaj!Wytzrymaj jeszcze troszke!
A ja wlasnie czekam na brata i jedziemy po Antosie ze szpitala odebrac :-D:-D:-D...a w dodatku bratowa ma dzis urodziny :-)....ladny prezent dostala w postaci malutkiej w domku ;-) to paaa

No czekamy na wiecej zdjec Antosi!!1

wow to faktycznie prawdziwy prezent urodzinowy, bo dopiero jak maleństwo w domku to wreszcie można się nacieszyć i odetchnąć z ulgą że wszystko dobrze:) I jak Gastone napisała czekamy na zdjęcia:)

Hej dziewczyny:-)
Aga normalnie sie zdenerwowalam:-(Odpoczywaj kochana,lez i nic nie rob!Jejciu,jejciu.
Beatko swietny prezent urodzinowy:-)Ciesze sie ze juz malutkabedzie w domku.Ucaluj ja koniecznie!
A ja odloicza dni do przyjazdu rodzicow:tak:Juz nie moge sie doczekac:-p

Aga_irlandia, nununununu!!!! Ty nas, Kochana, tak nie strasz :szok:!!!!!!!! I już tylko odpoczywaj!!!!

A mnie nawiedziła Ms.Marple z Adaśkiem i było miluśko ;-)!!!! Oj, będzie mi Was brakować w Polsce, a raczej spotkań w realu :-(...

Tak, tak, Beakta, czekamy na więcej zdjęć Antosi :tak: i bratową od nas pozdrów - doszła już do siebie????

A Justysie21 to gdzie wcięło? Postanowiła się rozdwoić w tajemnicy czy co :confused:???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem jestem ja na 100 dam wam znac jak sie bede miala rozdwoic.... hihih a ja tak jakos nie mialam o czym pisac wiec sie nie odzywalam...
Beatka ja tez czekam na zdjecia malenstwa no chyba ze twojej szwagierce to nie na reke.....;-)

reklama
Ptaszki mi naćwierkały, że Olivca nas opuszcza, to prawda Olivco??? Kiedy ???? Buuuuuuuuuu... :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry