reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Olcia moj W. ma pierwsze zmiany w tym tygodniu,ale na kawusie mozesz wpasc bo popoludniami jestesmy w domu.Natalko bede dzwonic do Twojej siostry dzis tragiczne mam juz wlosy:baffled:

o tak ja też chcę coś ze swoimi zrobić więc możemy wybrać sie razem.:-)
No popatrz Cytrusu to straciłam cały tydzień bo w tamtym tygodniu słyszałam że ma rano i dlatego nie wychdzisz:-( No nic musimy nadrobić zaległości

o tak ja też chcę coś ze swoimi zrobić więc możemy wybrać sie razem.:-)
No popatrz Cytrusu to straciłam cały tydzień bo w tamtym tygodniu słyszałam że ma rano i dlatego nie wychdzisz:-( No nic musimy nadrobić zaległości
Nie, mial druga,cos sie przeslyszalas kochana;-)A co do fryzjera to ja chce sie mowic na czwartek,tylko ze fryzjerka nie odbiera telefonu

Ostatnia edycja:
Ło matko :szok:!!! Pyza dziś tak fisiuje, że szok!!! Nie mam czasu nawet tu spokojnie posiedzieć!!! Wpadłam więc życzyc Wam już słodkich snów, bo Młod drzy mi się z kojca i nawet Miki Jej nie jest w stanie uciszyć... Śpojcie spokojnie, do jutra :-)

Ms.Marple, rodzeństwo powiadasz... Hm, w swoim czasie :sorry2:!!! No to czekam na Ciebie, jak Ci tam pasić będzie ;-)!

W końcu zasnęła ta moja Pyzuchna kochana!!!! Miki ogląda filmik, też już umyty i najedzony - mam czas dla siebie!!! Ale jednak to niesamowite odciążenie jak ma kto się pobawić z Oliwką (oczywiście jak nie fisiuje jak dzisiaj :sorry2:...)

ja bym jutro pokawkowała bo mam auto- ale niestety po południu:dry:

Nie ma problemu, może być popołudniu :tak:! Mój mężulek wraca dopiero po 22.00, a nawet gdyby był to i tak mu nie przeszkadzają goście, wręcz przeciwnie - cieszy się, że coś innego się dzieje w ciągu dnia :-D!

No to jutra mamusie...

Krycha cos chyba w powietrzu:baffled:bo moja Jula tez dzis marudna taka ze szok.Juz nawet wieczorem W.polozyl ja do lozka a tu za pol godziny placz straszny no i fikala do 22:dry:Dobranoc dziewczynki,zmeczylam sie dzisiaj:-(

no i moja dzidzia tez sie jakiegos szaleju nałykała, zartowalam nawet ze io po lukozade, ale takiego stresu w brzuszku jeszcze nie czyłam

reklama
Do góry