reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Olivka tak prawde mowiac to ja juz bym chciala tej nocy hihihih a Bozenka pisala ze dzisiaj jest pelnia wiec moze mi wilkolaki dopomoga hihi:-D:-D:-D dobrej nocki :):):)

Ja Ci wierzę Słońce ale zobacz, jeszcze całe 12 dni:) dzidzia sobie popływa:) Choć z drugiej strony może masz rację bo nie jest większa o ten czas więc zawsze to malutkie ułatwienie:) Za to Justyś upałów nie mamy i mam nadzieję że tak zostanie do lipca.
Żatowałam oczywiście, ja chcę moje maleństwo opalone hihi

no, wszystko na to wskazuje Aniu i płakać mi się chce bo to na sam poród w takie nieznane, boję się ze z bólami sama zostanę a do szpitala może być kawałek, N.jak będzie zajęty w pracy to nawet nie będzie mógł odebrać telefonu, poza tym nie mam pojęcia o tych szpitalach w Dublinie, znalazłam ze sa trzy a dziewczyny i tak piszą jakimiś skrótami więc sama się nie domyślę.... tak jak pisałam wcześniej chyba kiepski dzionek dzis mam:-(

Ale nie martw się, myślę, że Kasia_Irlandka udzieli Ci jakiś informacji i pewnie nie tylko ona!!!!

Kasia Irlandka udzieli ci wszystkich informacji bo przeciez jest na topie.
Olivca - nic sie nie boj, nie taki Dublin straszny jak go maluja... Pytaj o co chcesz, a bedzie Ci odpowiedziane :) Powiem Ci wszystko co wiem, a nawet wiecej jak bedzie trzeba :)

halo a wy gdzie pouciekałyście? hop hop może byście przyjechały na kawkę do koleżanki hę?
martuana
w name it był jeden wieszak przecenionych ciuszków o 50%, muszę ci się przyznać, że ja też kupiłam kurteczkę w groszki dla Bąbla już na 9miesięcy (akutrat na urlop w Polsce) ale jak zobaczyłam ja na Mareczku to bardzo mi się spodobała:zawstydzona/y:

olivco
przekazujemy cię w dobre ręce dublinianek

Czesc mamusie
Troszke mnie nie bylo ja znowu z potwornymi bolam leze w lozku:baffled::baffled:
nie mam sily na nic

Olivcia
opuszczas nas no szkoda szkoda tez ze nie zdazylam cie poznac
no ale powodzenia zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
cześć cześć,
ale dobrze was mieć, oj pytać będę i będę:)
Ja dziś spóźniona z powitaniem ale za to połowa szafy zrobiona, jutro reszta, rany jak można mieć tyle ciuchów? idą do chrześnic bo i tak w nic się nie mieszczę. No i przejrzyściej się zrobi na coś nowego hihi, ale najpierw odpokutuję ten mandat.
Aga dzięki za wszystkie wczorajsze rady:))
Ja na razie z kawki muszę zrezygnować ale zawsze na jakiś soczek możemy się umówić:) W tym tygodniu mi bardziej pasuje popołudniami ale od przyszłego mogę szaleć no i Bożnko książki mi się pokończyy, powymieniamy się czymś co?

Do góry