oj no spotkamy się na pewno!!!OLIVCa no przecież ja mieszkam w Dublinie!!! no więc nie biadol, że nikogo nie znasz;-) ja chętnie pomogę w razie czego!! i już z góry zapraszam do nas!!
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Olivka tak prawde mowiac to ja juz bym chciala tej nocy hihihih a Bozenka pisala ze dzisiaj jest pelnia wiec moze mi wilkolaki dopomoga hihi dobrej nocki
Ja Ci wierzę Słońce ale zobacz, jeszcze całe 12 dni dzidzia sobie popływa Choć z drugiej strony może masz rację bo nie jest większa o ten czas więc zawsze to malutkie ułatwienie Za to Justyś upałów nie mamy i mam nadzieję że tak zostanie do lipca.
Żatowałam oczywiście, ja chcę moje maleństwo opalone hihi
Żatowałam oczywiście, ja chcę moje maleństwo opalone hihi
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
no, wszystko na to wskazuje Aniu i płakać mi się chce bo to na sam poród w takie nieznane, boję się ze z bólami sama zostanę a do szpitala może być kawałek, N.jak będzie zajęty w pracy to nawet nie będzie mógł odebrać telefonu, poza tym nie mam pojęcia o tych szpitalach w Dublinie, znalazłam ze sa trzy a dziewczyny i tak piszą jakimiś skrótami więc sama się nie domyślę.... tak jak pisałam wcześniej chyba kiepski dzionek dzis mam:-(
Ale nie martw się, myślę, że Kasia_Irlandka udzieli Ci jakiś informacji i pewnie nie tylko ona!!!!
Olivca - nic sie nie boj, nie taki Dublin straszny jak go maluja... Pytaj o co chcesz, a bedzie Ci odpowiedziane Powiem Ci wszystko co wiem, a nawet wiecej jak bedzie trzebaKasia Irlandka udzieli ci wszystkich informacji bo przeciez jest na topie.
K
krycha
Gość
Bry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
halo a wy gdzie pouciekałyście? hop hop może byście przyjechały na kawkę do koleżanki hę?
martuana w name it był jeden wieszak przecenionych ciuszków o 50%, muszę ci się przyznać, że ja też kupiłam kurteczkę w groszki dla Bąbla już na 9miesięcy (akutrat na urlop w Polsce) ale jak zobaczyłam ja na Mareczku to bardzo mi się spodobała
olivco przekazujemy cię w dobre ręce dublinianek
martuana w name it był jeden wieszak przecenionych ciuszków o 50%, muszę ci się przyznać, że ja też kupiłam kurteczkę w groszki dla Bąbla już na 9miesięcy (akutrat na urlop w Polsce) ale jak zobaczyłam ja na Mareczku to bardzo mi się spodobała
olivco przekazujemy cię w dobre ręce dublinianek
alex2339
Fanka BB :)
Czesc mamusie
Troszke mnie nie bylo ja znowu z potwornymi bolam leze w lozku
nie mam sily na nic
Olivcia opuszczas nas no szkoda szkoda tez ze nie zdazylam cie poznac
no ale powodzenia zycze
Troszke mnie nie bylo ja znowu z potwornymi bolam leze w lozku
nie mam sily na nic
Olivcia opuszczas nas no szkoda szkoda tez ze nie zdazylam cie poznac
no ale powodzenia zycze
reklama
cześć cześć,
ale dobrze was mieć, oj pytać będę i będę
Ja dziś spóźniona z powitaniem ale za to połowa szafy zrobiona, jutro reszta, rany jak można mieć tyle ciuchów? idą do chrześnic bo i tak w nic się nie mieszczę. No i przejrzyściej się zrobi na coś nowego hihi, ale najpierw odpokutuję ten mandat.
Aga dzięki za wszystkie wczorajsze rady)
Ja na razie z kawki muszę zrezygnować ale zawsze na jakiś soczek możemy się umówić W tym tygodniu mi bardziej pasuje popołudniami ale od przyszłego mogę szaleć no i Bożnko książki mi się pokończyy, powymieniamy się czymś co?
ale dobrze was mieć, oj pytać będę i będę
Ja dziś spóźniona z powitaniem ale za to połowa szafy zrobiona, jutro reszta, rany jak można mieć tyle ciuchów? idą do chrześnic bo i tak w nic się nie mieszczę. No i przejrzyściej się zrobi na coś nowego hihi, ale najpierw odpokutuję ten mandat.
Aga dzięki za wszystkie wczorajsze rady)
Ja na razie z kawki muszę zrezygnować ale zawsze na jakiś soczek możemy się umówić W tym tygodniu mi bardziej pasuje popołudniami ale od przyszłego mogę szaleć no i Bożnko książki mi się pokończyy, powymieniamy się czymś co?