reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Pewnie, że fajnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:!!!!!!!!!!!!!!! Heh i dziecię dziś pospało prawie do 08.00 - miło dzień się zapowiada!!!!! Ms.Marple, a ja sierota jedna, nawet nie pomyślałam żeby im fotkę pstryknąć jakąś :angry:!!!! Musimy koniecznie nadrobić następnym razem!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to udanej soboty i reszty długiego weekendu, buziaki i DZIEŃ DOBRY!!!!! :sorry:

reklama
A oto magiczny przycisk....:-) znjaduje sie obok pomieszczenia w ktorym jest bojler. Wlaczam go w okresie letnim gdy juz nie grzejemy w kaloryferach. ...no nie wierze ze tego nei macie albo my mowimy i innym przycisku ....:-D:-D:-D

aaa no teraz to juz wiem, hih myslalam ze o inny przycisk ci chodzi.Ja uzywam go trochi inaczej, bo u nas w domu jest cieplo i temo na piecu mamy przykrecona, wiec woda jest w kranach cipl alenie goraca,A jak chcemy zagrc wode do kapielimaxa (bo u nas w lzience jest preplywowy ogrewacz) to tylko wtedy wlaczam bojler.A latem , tez nie chodzi bojler na okrgraglo bo ie mam takiej potrzeby.:-)

cześć dziewczynki, ale tu cichutko dzisiaj, wszystkie chyba szorują swoje chatki hihi:-D Ja właśnie skończyłam, po wczorajszym osiedzeniu srzątania było co nie miara a rano landlordka miała przyjść i dopiero teraz zadzwoniła że będzie spóźniona...:happy: a mogłam sobie pospać dłużej..za to koleżanka zaprosiła mnie do kina więc idziemy się troszkę rozerwać i zobaczyć co w trawie piszczy:rofl2: To tymczasem pracusie

cześć dziewczynki, ale tu cichutko dzisiaj, wszystkie chyba szorują swoje chatki hihi:-D Ja właśnie skończyłam, po wczorajszym osiedzeniu srzątania było co nie miara a rano landlordka miała przyjść i dopiero teraz zadzwoniła że będzie spóźniona...:happy: a mogłam sobie pospać dłużej..za to koleżanka zaprosiła mnie do kina więc idziemy się troszkę rozerwać i zobaczyć co w trawie piszczy:rofl2: To tymczasem pracusie

ja wlasnie skonczylam, pranie sprzatanie, wszamalam platki z mlesiem i siedze i sie nudze, bo jeden mezczyzna spi a drugi pracuje :sorry:

Hejka... Gastone pytalas o postepy Stasia...a wiec ... w sumie nie ma o czym mowic. Byla chwilowa nadzieja ze cos drgnie w temacie nocnikowania bo sie kilka razy zdarzylo ze rano po przebudzeniu szlismy od razu do lazienki i robil siku do nocnika. Z tym ze na stojaco, usiasc nie chcial. NU ale teraz juz nie chce. JAk go rano wolam do lazienki to ucieka, a jak go juz zlapie to nasikane ma... Zreszta coraz ciezej mi go gonic...A z gadaniem tez bez wiekszych zmian, wciaz pojedyncze slowa, czasem wiecej, potem juz ich nie pamieta pojawiaja sie nowe, czasem wraca do starych. Pytalam sie kiedys pediatry czy moze ma uszy woskowina zapchane czy cus, ale powiedziala ze jesli rozumie i slyszy to co ja do niego mowie, spelnia polecenia itd... to po prostu trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac. A wiec czekam.

babki mam problem:baffled:
Bąbel ma na główce między włoskami żółte strupki
po bokach nie ma tylko na górze
wiecie co to jest i co z tym zrobić?:confused:
czy to może być ciemieniucha?? w tym wieku??:nerd:

reklama
Czesc dziewczyny:-)Ja dopiero teraz...ale padam na pysk:-(wiec zaraz uciekam
Ms.marple wiesz co mozliwe ze to ciemieniucha,synkowi kolezanki w wieku 3 lat zaczela sie luszczyc skora i lekarz stwierdzil ze to ciemieniucha.Naoliwij :-Dmu glowke.
Dziewczynki czy Wy cos slyszalycie o lecie w Irlandii?Yzn, chodzi mi o pogode,bo trabia ze w UK ma byc pieknie a co z nami?Ktos mi mowiel ze niby tu lato tez ma byc super ale chcialabym sprawdzic...moze macie jakies stronki z prognoza pogody dla IE(oprocz rte i sky)

Do góry