reklama
K
krycha
Gość
buuu i co ja teraz zrobie, bede czekac na specjaliste od zakichanej pralki, bo to nie slowny czlowiek buuuuuuuu i co ja zrobie buuu nie cierpie takich sytucji...
A może miło Cię zakoczy ;-)??? A przez deszczyk i tak nie mogłabyś suszyć prania na ogordzie...
witam się
ja nie piszę bo jestem w podobnym nastroju jaki tu gości mam ogólną niechęć do wszystkiego
papaptki
ech... Mnie to chyba tak pozytywnie nastraja przyjazd mojej siostry !!! To już Wam nie truję, narzekajcie sobie - wszyscy czasem tego potrzebujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I oby Wam to szybko przeszło ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie tylkow domku i to przy w łączonyh grzejnikach bo inaczej z 4 dni się będzie suszyć...ach ważne że necik jeszcze chodziA może miło Cię zakoczy ;-)??? A przez deszczyk i tak nie mogłabyś suszyć prania na ogordzie...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
spaaaaaaaaac mi sie chceTaka oklapla jestem,nic mi sie nie chce.ja chce do slonka do ciepelka
no właśnie tylkow domku i to przy w łączonyh grzejnikach bo inaczej z 4 dni się będzie suszyć...ach ważne że necik jeszcze chodzi
ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli
Cytrus
kto ma ochote na kawe?Zapraszam jak co bo nuuuudno nam w domu
K
krycha
Gość
ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli
A widzisz, jednak Cię miło zaskoczyli hehe :-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja chce kawke cytrus
ale nie moge przyjechac musze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....
ale nie moge przyjechac musze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....
reklama
Cytrus
No szkoda...ale co sie odwlecze to nie ucieczeAga ty to zabiegana jestes normalnie ciagle cosja chce kawke cytrus
A kto sie jutro wybiera na shopping?Ja nic oczywiscie niewiem