reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
buuu i co ja teraz zrobie, bede czekac na specjaliste od zakichanej pralki, bo to nie slowny czlowiek buuuuuuuu i co ja zrobie buuu nie cierpie takich sytucji...

A może miło Cię zakoczy ;-)??? A przez deszczyk i tak nie mogłabyś suszyć prania na ogordzie...

witam się
ja nie piszę bo jestem w podobnym nastroju jaki tu gości:nerd: mam ogólną niechęć do wszystkiego:baffled:

papaptki

:eek::eek::eek::eek::eek: ech... Mnie to chyba tak pozytywnie nastraja przyjazd mojej siostry :sorry:!!! To już Wam nie truję, narzekajcie sobie - wszyscy czasem tego potrzebujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: I oby Wam to szybko przeszło ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie tylkow domku i to przy w łączonyh grzejnikach bo inaczej z 4 dni się będzie suszyć...ach ważne że necik jeszcze chodzi:)

ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli :baffled:

ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli :baffled:

A widzisz, jednak Cię miło zaskoczyli hehe :-)

ja chce kawke cytrus:)
ale nie moge przyjechac:( musze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport:( a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta:)
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....:):):):):)

reklama
ja chce kawke cytrus:)
ale nie moge przyjechac:( musze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport:( a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta:)
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....:):):):):)
No szkoda...ale co sie odwlecze to nie uciecze:tak:Aga ty to zabiegana jestes normalnie ciagle cos:eek:
A kto sie jutro wybiera na shopping?Ja nic oczywiscie niewiem:confused2:

Do góry