A ja się z wami już dzisiaj pożegnam Zajmę się troszkę mężusiemA mały chodzi dumny i cały czas pokazuje jakie ma super majteczki)I woła jeśtem duuuuuuzi lobie siusiu Ale najbardziej dumna to jestem JA myślałam że będzie gorzej a tu niespodzianka DOBRANOCKA MAMUŚKI;-)ALE PRZEDEWSZYSTKIM OWOCNEJ ;-)
reklama
K
krycha
Gość
Hahahahahahaha, oj, Justysia21, Pyza by Ci tez podłoge chętnie wymyła tylko nie wiem jaki byłby z tego efekt hahahahahaha !!!!! Olivca, znaczy z dzidzią wszystko oki rozumiem , oby tak dalej!!!!! Chociaż dziwna sprawa z tymi krwotokami z nosa ... Cytrus, etap mazania też już mamy ;-), ostatnio, jak tatuś dawał Jej kaszkę to cała byla uciapana, krzesła i podłoga również - dać dziecku odrobinę swobody hahahahaha, miała jeść sama :-) i przez to tata miał dużo sprzątnia!!!!! Natinke18, Olivca ma rację - gdzie relacja z wyjazdu, co ?????
Widzę, że Ms.Marple dziś wcięło, nie wspominając już o Megan234, hm :-(...
Słodkich snów mamuśki, do jutra, papatki
Widzę, że Ms.Marple dziś wcięło, nie wspominając już o Megan234, hm :-(...
Słodkich snów mamuśki, do jutra, papatki
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ola super ze wszystko OKiJak sie stesknilas to zapraszam do mnie w czwartek na kawuche popoludniu:-)I kto ma ochote to wpadac;-)
Moj maz dokladnie to samo mowi.On wlasciwie wybieral imie dla syna,dopasowujac je do znaku zodiaku.Justyś mój to uważa że wszystko zależy od imienia, że z imieniem dziecko dostaje coś w rodzaju przyszłości Mi tam tak za bardzo na znaczeniu nie zależy ale moze faktycznie warto co nieco o tym poczytać... A mała Julia to agentką będzie na pewno-to masz murowane bo przecież po mamie
A ja się z wami już dzisiaj pożegnam Zajmę się troszkę mężusiemA mały chodzi dumny i cały czas pokazuje jakie ma super majteczki)I woła jeśtem duuuuuuzi lobie siusiu Ale najbardziej dumna to jestem JA myślałam że będzie gorzej a tu niespodzianka DOBRANOCKA MAMUŚKI;-)ALE PRZEDEWSZYSTKIM OWOCNEJ ;-)
aaale ci zazdroszcze , nawet nie wiesz jaakk..
Wlasnie gdzie sie podzila Megaan???Moze ma jakas nowa saisadke i plotkuje
Ja sie zegnam juz bo niedlugo ide sie myjac , dziecko do wyra i Dextera ogladac.Do jutra foremki!
beakta
Mammy of boys & girl
A mnie leb boli od tego akrylu i tez spadam juz spac...papapa
justysia21
Elfikowa mama :D
no to ja tez juz mykam jak juz tak wszystkie pouciekalyscie...... jutro musze o 8 wstac bo mamy pana ktory nam naprawiac wszystko bedzie.... doczekalam sie..... i szfeczke tez bede miala na dniach i nawet sama moglam wybrac co prawda z argosa ale lepsze to niz nic
K
krycha
Gość
Dzień dobry!!!! Udanego dnia i do później ...
justysia21
Elfikowa mama :D
Witam sie !!!!!!!!!!!!!!!
reklama