reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A ja się z wami już dzisiaj pożegnam :)Zajmę się troszkę mężusiem:)A mały chodzi dumny i cały czas pokazuje jakie ma super majteczki:))I woła jeśtem duuuuuuzi lobie siusiu:) Ale najbardziej dumna to jestem JA myślałam że będzie gorzej a tu niespodzianka:) DOBRANOCKA MAMUŚKI;-)ALE PRZEDEWSZYSTKIM OWOCNEJ :-D;-)

reklama
Hahahahahahaha, oj, Justysia21, Pyza by Ci tez podłoge chętnie wymyła tylko nie wiem jaki byłby z tego efekt hahahahahaha :laugh2:!!!!! Olivca, znaczy z dzidzią wszystko oki rozumiem :-D, oby tak dalej!!!!! Chociaż dziwna sprawa z tymi krwotokami z nosa :baffled:... Cytrus, etap mazania też już mamy ;-), ostatnio, jak tatuś dawał Jej kaszkę to cała byla uciapana, krzesła i podłoga również - dać dziecku odrobinę swobody hahahahaha, miała jeść sama :-) i przez to tata miał dużo sprzątnia!!!!! Natinke18, Olivca ma rację - gdzie relacja z wyjazdu, co :-p?????

Widzę, że Ms.Marple dziś wcięło, nie wspominając już o Megan234, hm :-(...

Słodkich snów mamuśki, do jutra, papatki :sorry:

Justyś mój to uważa że wszystko zależy od imienia, że z imieniem dziecko dostaje coś w rodzaju przyszłości:baffled: :happy: Mi tam tak za bardzo na znaczeniu nie zależy ale moze faktycznie warto co nieco o tym poczytać... A mała Julia to agentką będzie na pewno-to masz murowane bo przecież po mamie:-D:-D
Moj maz dokladnie to samo mowi.On wlasciwie wybieral imie dla syna,dopasowujac je do znaku zodiaku.:tak:
A ja się z wami już dzisiaj pożegnam :)Zajmę się troszkę mężusiem:)A mały chodzi dumny i cały czas pokazuje jakie ma super majteczki:))I woła jeśtem duuuuuuzi lobie siusiu:) Ale najbardziej dumna to jestem JA myślałam że będzie gorzej a tu niespodzianka:) DOBRANOCKA MAMUŚKI;-)ALE PRZEDEWSZYSTKIM OWOCNEJ :-D;-)

aaale ci zazdroszcze , nawet nie wiesz jaakk..
Wlasnie gdzie sie podzila Megaan???Moze ma jakas nowa saisadke i plotkuje :-D
Ja sie zegnam juz bo niedlugo ide sie myjac , dziecko do wyra i Dextera ogladac.Do jutra foremki!

no to ja tez juz mykam jak juz tak wszystkie pouciekalyscie...... jutro musze o 8 wstac bo mamy pana ktory nam naprawiac wszystko bedzie.... doczekalam sie..... i szfeczke tez bede miala na dniach i nawet sama moglam wybrac co prawda z argosa ale lepsze to niz nic :tak:

justysia, nie wszystkie pouciekałyśmy:-)

ja jeszcze nie śpię.Dziewczyny, padło nam ogrzewanie gazowe-nie ma ciepłej wody do kąpieli!!mam nadzieję, że irlandzcy "fachowcy" się szybko z tym uporają;-)
dobrej nocki:-)

reklama
Do góry