ja miałam jechać z Martą, ale właśńie dzwoniła do mnie siostra i potrzebują jechać za Tipperary na jakieś interview więc będę musiała zakupki przesunąć Chyba że sami pojadą no ale wtedy i tak zostanę bez autka...
reklama
alex2339
Fanka BB :)
ja miałam jechać z Martą, ale właśńie dzwoniła do mnie siostra i potrzebują jechać za Tipperary na jakieś interview więc będę musiała zakupki przesunąć Chyba że sami pojadą no ale wtedy i tak zostanę bez autka...
A no widzisz jak będziesz jechała w stronę Tipperary to przez Pallasgreen tam gdzie ja mieszkam a moje mieszkanko jest przy głównej drodze to ci nawet z okienka moglabym pomachac
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
zrobilam przeglad kosmetykow,a tera kombinuje co jeszcze robicnie chce mi sie w tch szafach ukladac.Boje sie ze mnie zasypie
witam się dziewuszyska:-)Ja dziś już po zakupkach,wysprzątane, ciacho upieczone;-)mężuś będzie zadowolonymięsko kończy się piec w piekarniczku warzywka dochodzą no i czekam na mojego króla Szkoda że wcześniej was nie podejżałam bo bym napewno wpadła do Cytruska a myślałam że Ciebie nie ma w domciu :-( ale nic straconego następnym razem))
Cytrus
to wpadnijcie jutro na kawuche,pogoda pewnie nie bedzie lepsza niz dzis wiec bede w domu.Zabukowalam wlasnie biletyhuuuuuuuuura bedziemy korzystac z Polskiego lata(mam nadzieje ze sierpien bedzie ladny)
Cytrus
no to moze ty przyjdz:-)kto jeszcze chetny?Ok to po południu może wpadne na kawcie chyba że Ty przyjdziesz??
ja, ja , ja chętna!!!
kobitki, ja już wysiadam przez tą pogodę jakiejś deprechy się można nabawić!! dziś mi łeb pękał , spałam z małą 3 godziny po południu. W czerwcu do Polski naładować akumulatory!!! ja tu jajko zniosę!!! a jeszcze landlord nie może się dodzwonić do gościa od gazu, a ogrzewanie nam padło, ziąb!! no i ciepłej wody nie ma
kobitki, ja już wysiadam przez tą pogodę jakiejś deprechy się można nabawić!! dziś mi łeb pękał , spałam z małą 3 godziny po południu. W czerwcu do Polski naładować akumulatory!!! ja tu jajko zniosę!!! a jeszcze landlord nie może się dodzwonić do gościa od gazu, a ogrzewanie nam padło, ziąb!! no i ciepłej wody nie ma
K
krycha
Gość
Heh, dobrze, że można polecieć na doładowanie hihihihihihi... Ja już też bilecik kupiłam - wracam do Was 29.08 i jeszcze przez jakieś trzy miesiące będę się mogła z Wami kawkować jeśli nadarzy się okazja hehe...
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
dzisiaj to normalnie dzien masakra... od rana mam wlaczonego marudera.... nic mi sie nie chce... kupilam sobie depilator i wlasnie zdolalam wydepilowac jedna noge jutro druga bo po tej jednej to juz nie mam sie zamiaru wiecej torturowac