reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzisiaj to normalnie dzien masakra... od rana mam wlaczonego marudera....:no: nic mi sie nie chce... kupilam sobie depilator i wlasnie zdolalam wydepilowac jedna noge jutro druga bo po tej jednej to juz nie mam sie zamiaru wiecej torturowac:-D:-D:-D

Dzielna z Ciebie Kobieta!!! Ja pożegnałam się z depilatorem jak byłam chyba w 3 miesiącu ciaży (i tak jakoś do dzisiaj nie mogę się z nim pogodzić :-p...), nie dawałam już rady, mój próg bólu się strasznie zmniejszył na takie zabiego w tym okresie

reklama
O Matko!:szok:Justyna!tak sie katowac w ciazy:szok::szok::szok:
Ja w ciazy odstawilam depilator,pozniej uzylam go jeszcze raz i do tej pory lezy w szufladzie:tak:Zastanawialam sie swego czasu nad golarka,takie tam fajne koncowki maja do "modelowania fryzury":-DAle niewiem czy to warto:hmm:
A tak mi sie wspomnialo,kolezanka kiedys poszla do gina a on do niej "kto pani taka fajna fryzurke zrobil?":-D:-D:-D
Aine wpadaj na kawe:-D
A ja jade na caaaly sierpien:-)

justysia, depilator:szok: ja na sam dźwięk słowa truchleję, już chyba ze 3 miechy nie używam. Rafi mi kupił jakiś laser, ale sama nie wiem, czy to działa, bo jeszcze nie odpakowałam:-D

Ja chcę do Pooooolskiiiii..!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobija mnie ta pogoda tutejsza w tej chwili:confused2:Normalnie jesien!Mam nadzieje ze z majem przyjdzie cieplo,bo w koncu tu bodajze od 1 maja jest lato:eek:
Ale pocieszam sie tym ze za poltorej tygodnia przyjada rodzice,a potem my pojedziemy do nich:tak:

nooo moja mamcia tez przylatuje huraaaa jeszcze tylko 17 dni i bedzie bo bilety mam na 16 juz sie nie moge doczekac.... tak samo jak nie moge sie doczekac rozpakowania..... masakra poprostu juz mnie ten stan dobija.....:-(
a co do golarki to ja nie polecam mialam i nie bylam w ogole zadowolona.... a mialam naprawde fajna taka co w wannie moglam sobie spokojnie uzywac... ja preferuje takie zwykla z ostrzami tym to rach ciach i po wszystkim hihhih:-D

Ja tez wlasnie nad biletami siedze i lecimy ostatni tydzien czerwca, caly lipiec i z tydzien sierpnia ale do konca daty jeszcze nieustalone, bo tu kazdy chce co innego i ciezko zgrac...:-) za duza familia ;-)

a co do golarki to ja nie polecam mialam i nie bylam w ogole zadowolona.... a mialam naprawde fajna taka co w wannie moglam sobie spokojnie uzywac... ja preferuje takie zwykla z ostrzami tym to rach ciach i po wszystkim hihhih:-D
O jak to dobrze Was tu miec:-)zawsze ktoras cos doradzi czy odradzi;-)
Dla mnie maszynka zwykla do nog Ok ale do bikini to juz odpada,mam strasznie wrazliwa skore,probowalam juz kremow roznych do depilacji i jakos tak srednio lepiej:zawstydzona/y:Moze macie jakis sprawdzony sposob?

do okolic bikini to sa takie male plastry w botsie mozna kupic z veet wiem ze to boli jak sie depiluje ale jedno pociagniecie i masz z glowy na jakis czas i mi sie takie czerwone plamki tylko jede dzien utrzymuja a na drugi juz jest w porzadku i skora jest gladziutka a nie tak jak po goleniu w jeden ogolisz a na drugi juz znou trzeba poprawiac a wiadomo ze przed samym wyjsjsciem na plaze czy basen sobie nie ogolisz bo sie skora podrazniona robi... jednym slowem my to mamy przesrane heheheh

reklama
do okolic bikini to sa takie male plastry w botsie mozna kupic z veet wiem ze to boli jak sie depiluje ale jedno pociagniecie i masz z glowy na jakis czas i mi sie takie czerwone plamki tylko jede dzien utrzymuja a na drugi juz jest w porzadku i skora jest gladziutka a nie tak jak po goleniu w jeden ogolisz a na drugi juz znou trzeba poprawiac a wiadomo ze przed samym wyjsjsciem na plaze czy basen sobie nie ogolisz bo sie skora podrazniona robi... jednym slowem my to mamy przesrane heheheh

Oooo, dobrze wiedzieć o tych plastrach :tak:! A ta swoją drogą to na cholere nam to owłosienie???? :eek:

Do góry