reklama
beakta
Mammy of boys & girl
No ja tez bym na to nie wpadla ale wierze ze wiedza co robia. Naprawde po raz kolejny sie przekonalam ze ich sluzba zdrowia jest na wysokim poziomie i zdania nie zmienie Na przykladzie Antosi wam np powiem ze na odziale noworodkowym jest jedna pielegniarka na jedno dziecko.
Justysia moja Klaudia jest z 20 maja a termin z nia mialam na 10 maja
Magsch szczerez to juz zrobilam sobie malibu a w dodatku podjadam do tego frytki ladnie polaczenie haha
Justysia moja Klaudia jest z 20 maja a termin z nia mialam na 10 maja
Magsch szczerez to juz zrobilam sobie malibu a w dodatku podjadam do tego frytki ladnie polaczenie haha
beakta ale zrobiłaś smaka tym malibu oj aż mi ślinka się nazbierała...a to jeszcze trzy miesiące czekania, potem karmienie.... czym by tu zastąpić? może jakimś szejkiem lodowym i udawać przed sobą samą
mnie jeszcze chyba dzisiaj czeka pieczenie kurczaka
mnie jeszcze chyba dzisiaj czeka pieczenie kurczaka
K
krycha
Gość
Cytrus, dzięki za numer telefonu, zadzwonie, zapytam i zobaczymy co z tego będzie ;-)!!! Justysia21, cieszę się, że się posłuchałaś i do szpitala pojechałaś (hahahaha, ależ mi się zrymowało). Nie chcę nic krakać, ale jak mi pan doktorek pogmerał to 12 godzin później zaczęła się na poważnie u mnie akcja porodowa, ale ja w innej sytuacji byłam ... Uważaj na siebie Słonko i oszczędzaj!!!!!!!! Olivca, jak masz wielkiego smaka na coś to jak tego troszkę skosztujesz to się nic Wam nie stanie ;-), a Ty się przynajmniej męczyć nie będziesz!!!
Dobra, zmykam się tulać!!!!!! Śpijcie spokojnie, pozdrawiam, do jutra, papatki
Dobra, zmykam się tulać!!!!!! Śpijcie spokojnie, pozdrawiam, do jutra, papatki
magsch
Make Up Forever:)A.S
hehe tez bym sie napila malibu i nawet mam w lodowceale mi nie wolno
wpadłam powiedzieć dobranoc
może i my się jutro wybierzemy do tego lasu na piknik
justyś cieszę się, że już wszystko się wyjaśniło, mi tam gmerali nie raz i nic!! siłą Bąbla wyciągali
dzisiaj pierwszy dzień na diecie SB jakoś poszło, pierwsze koty za płoty, trochę mi w brzuchu burczy , lecę spać ale nie wiem jak to będzie bo znowu "karki' za ścianą imprezują
papapa
może i my się jutro wybierzemy do tego lasu na piknik
justyś cieszę się, że już wszystko się wyjaśniło, mi tam gmerali nie raz i nic!! siłą Bąbla wyciągali
dzisiaj pierwszy dzień na diecie SB jakoś poszło, pierwsze koty za płoty, trochę mi w brzuchu burczy , lecę spać ale nie wiem jak to będzie bo znowu "karki' za ścianą imprezują
papapa
beakta
Mammy of boys & girl
dzisiaj pierwszy dzień na diecie SB jakoś poszło, pierwsze koty za płoty, trochę mi w brzuchu burczy ,
papapa
O ty, tak po cichu ?! No nie.... Ja w takim razie od poniedzialku zaczynam. Ktoras chetna ?
reklama