reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ano nie same ja tez jestem...jednak..
Beata gratulacje, Antosia jest slicniutka.
A my wciaz sie uczymy.Z nocnikiem slabo,slabiej niz wczoraj dzis maly prostestuje ale za to z mowieniem jest super.Dzis powtorzyl alfabet za mamusia do literki p.ale mam radoche!!!powiedzial gosia, kazia, jurek, kiwi,banan,pan,pan stoi,pan jedzie,Normalnie szokk, teraz to juz tylko lepiej bedzie!!!

ja też jestem:-)mała dopiero odpadla...
Pamiętam, jak Natalia opowiadala, jak to byłu u nich z tym mówieniem. Dominik też pojedyncze słowa najpierw, a potem nagle jak się rozgadał!!!:-D Teraz buzia mu się nie zamyka heheh. Dlatego ja też się nie martwię,chociaż Natalka póki co tylko :mama, baba, tata, dać, nie ,tak, beee:-D

Gastone, Aine, od czegoś trzeba zacząć no nie ;-)!!!!!!! Ech, a to wszystko przede mną... Beakta, faktycznie Antosia nie wygląda na wcześniaczka i na te około 2 kg. Moja Pyza była strasznie wychudzona, a to Maleństwo wygląda jakby jednak troszkę tego tłuszczyku już miało :tak: - oby zdrowo rosło!!!!!

A my już po spotkaniu, było super :-p i ciacho pycha i sałatka :laugh2:... Do następnego mamuśki :rofl2:!!!

reklama
Kawusia kawusia...:-D;-) jest taki skecz Mumio pt. "Kaweczka" czy "Kawusia" hahaha:-D rewela!! polecam kawkującym mamom hihih

Do góry