w tej chwili jest u martuany-- cytrusek wiea gdzie ja sobie moge to pozyczyc MS.MArple?????;-)
reklama
Witam się dziewczynki)Ostatnie u mnie tyle się dzieje że nie mam na nic czasu Justyś sorki że Ci nie dałam tego do posłuchania tętnaale jak przyszłaś to się zagadałyśmy a Ty zaraz musiałaś iść Ale jak możesz to wpadnij i oddam Ci to cudeńko nacieszysz się maleństwem) Nie chciałabym żeby wyglądało że sobie to przywłaszczyłam to naprawde Justyś niechcący było)A Tobie Bożenko jeszcze raz dziękuje za pożyczeniejustysia i cytrusek możecie pożyczyć sobie to ustrojstwo, justysia już na pewno usłyszysz serduszko dzidzi
justysia21
Elfikowa mama :D
heheh ok nie ma sprawy moze wpadne ktoregos dnia po to cudo albo moze jak bedziesz jechac do Bozenki w piatek to wez ze soba to sobie posluchamy ide w kimke bo mnie jakos tak zmulilo strasznie... wroce jeszcze!!!!!!!!!!!!
Witam się dziewczynki)Ostatnie u mnie tyle się dzieje że nie mam na nic czasu Justyś sorki że Ci nie dałam tego do posłuchania tętnaale jak przyszłaś to się zagadałyśmy a Ty zaraz musiałaś iść Ale jak możesz to wpadnij i oddam Ci to cudeńko nacieszysz się maleństwem) Nie chciałabym żeby wyglądało że sobie to przywłaszczyłam to naprawde Justyś niechcący było)A Tobie Bożenko jeszcze raz dziękuje za pożyczenie
no co ty martuana nikt cię nie podejrzewa o niecne zamiary
a udało ci się usłyszeć swoje maleństwo?
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Obejzalalm poltorej filmu i wrocilam do was:-)
Martuana a co sie dzieje u was?Faktycznie sie nie odzywalas chwile:-(
Martuana a co sie dzieje u was?Faktycznie sie nie odzywalas chwile:-(
beakta
Mammy of boys & girl
Ej....ja sie tak nie bawie. Godzine temu napislam posta i zniknal.......widzial go ktos ?
K
krycha
Gość
Ej....ja sie tak nie bawie. Godzine temu napislam posta i zniknal.......widzial go ktos ?
Yyyyyy, ja nie widziałam ...
Martuana wiadomość na NK poszła ;-)
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Hm...no to pisze jeszcze raz to samo. Moja bratowa musi zostac w szpitalu do konca....:-(...ale dobre i to ze powiedzieli ze tydzien-poltora i beda wywolywac a dokladniej chyba ciac....A zrobilam dzisiaj runde po sekond hendach i trafilam sliczne buciki ,biale w wyszywane kwiatki jeszcze z metka rozm. 0-3, do tego bluzeczka w bezowo-rozowo-blekitne kwiatki i spodenki bezowe z wyszywanym rozowym kwiatkiem , to wszystko Next za .....cale 1e a to wszystko dla Antosi ktora ma sie urodzic wlasnie za tydzien-poltora;-)....bylo to wszystko w takim koszu 5 sztuk za 1e ale nic cikawego juz nie bylo ,wszystko takie powyciagane wiec wzielam 3 sztuki za 1e. Takie zakupy najbardziej ciesza