Witam sie w poniedzialkowy poranek.:-)Ja niewyspna bo kaszel mnie meczyl cala noc, a moj maz to normalnie zombi bo synus u niego w lozku szalal do 6 rano!!Oczywiscie tatus zobbi a dziecko pomimo nie przespanej nocy szaleje
reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Czsec dziewczyny
Jak slysze ten wiatr za oknem to mnie glowa zaczyna bolecGdzie ta piekna ciepla wiosna!?,ja sie pytam
Ja dzis tez domowo spedzam dzionek.Dziewczynki taka prosba:to spotkanko to mogloby sie odbyc w jakis dzien oprocz czwartku?Bo ju z siostra jestem umowiona na miastoBo ja bym baaaaaaaaaaardzo chciala byc obecna na spotkanku.
Megan trzymam kciuki za dziadka
A i zapomnialabym....moja corcia trzecia noc spala w swoim jakze doroslym lozku.Dwie pierwsze to obudzila si w nocy z placzem(pierwsza o 11,druga o 2)A ta ostatnia obudzila sie ok4 i sama przyszla bez placzu do mnie do lozka huraaaaaaaa,ale jstm z niej dumna(oby nie zapeszyc)
Jak slysze ten wiatr za oknem to mnie glowa zaczyna bolecGdzie ta piekna ciepla wiosna!?,ja sie pytam
Ja dzis tez domowo spedzam dzionek.Dziewczynki taka prosba:to spotkanko to mogloby sie odbyc w jakis dzien oprocz czwartku?Bo ju z siostra jestem umowiona na miastoBo ja bym baaaaaaaaaaardzo chciala byc obecna na spotkanku.
Megan trzymam kciuki za dziadka
A i zapomnialabym....moja corcia trzecia noc spala w swoim jakze doroslym lozku.Dwie pierwsze to obudzila si w nocy z placzem(pierwsza o 11,druga o 2)A ta ostatnia obudzila sie ok4 i sama przyszla bez placzu do mnie do lozka huraaaaaaaa,ale jstm z niej dumna(oby nie zapeszyc)
Ostatnia edycja:
Martuśto cieszę się z wami że Mareczek już zdrowszy Z tym Belfastem to moze być problem bo dzwoniła do mnie bratowa wczoraj z Londynu i oni mają długi weekend -bankholiday już w piątek i potem jeszcze w poniedziałek, doś poważnie podchodzą do tych świąt, ale przedzwonię do niej wieczorkiem i popytam.Hej dziewczynkiMoje dzieciątko już dzisiaj spało całą noc huraa!!!właśnie wstaliśmy haha wkońcu wyspana;-)Ale u mnie to jest na odwrót jak dzieci śpią mąż cierpi na bezsenność hehehihi ale przynajmniej jest wesołoZa oknem piękne słoneczko)Aż chce się żyć)KRYCHA mam nadzieje że przejdzie ci ten okropny katar i będziecie mogły wpaść) Dziewczyny mam pytanko nie wiecie czy w sobote sklepy są normalnie pootwierane??chcemy jechać do Belfastu na zakupy ale nie wiemy do której te sklepiska
Mam nadzieję że uda mi się zostać w domku bo mój mnie ciągnie z nim na jakiś kurs do wexford ale aż na dwa dni, ja nie chcę Najgorsze ze zaskoczył mnie tym rano a ja nie byłam przygotowana bo po prostu jak zwykle nic nie wiedziałam o naszych podróżach. Tym razem chcę być w domu i z wami wypić kawkę.
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Marta ,chyba jest jakis watemk mamy z irl.polnocnej,moze tam popytaj pewni tam beda bardziej poinformowane dziewczyny (jesli taki jest a zdaje mi sie ze cos mi sie obilo)A ja dzis bed planowac co zrobic na swieta...musze zrobic liste zakupowPierwsze swieta sami bedziemy.Bo zawsze ktos do nas przyjezdzal.Ale te postanowilismy spedzic sami,tak bardzo rodzinnie
literke e mi zjada ponoc jakis chips pod nia jest hihi
literke e mi zjada ponoc jakis chips pod nia jest hihi
aga_irlandia
my wszystkie swieta tutaj sami jestesmy
Boze Narodzenie to spedzilismy z sasiadami teraz pewnie te swieta tez ze znajomymi spedzimyim nas wiecej tym weselej
Boze Narodzenie to spedzilismy z sasiadami teraz pewnie te swieta tez ze znajomymi spedzimyim nas wiecej tym weselej
Właśnie dzwonił M że piątek ma wolny HURAAAA więc pojedzieemy w piątek to napewno sklepki będą pootwierane)Oleńko jak będziesz rozmawiała z tą bratową to zapytaj ją do której co?? MEGAN trzymam kciuki za twojego dziadka
aga_irlandia
marta nie za dobrze???????na zakupy do belfastu?????/a co masz zamiar kupic tam co>???????moze i mnie cos przywieziesz......hehehhe
reklama
aga_irlandia
ooooo ikea...ale bym se polazila po niej.....ech