bozenko w srode umow sie z dziewczynami ola bedzie jechac pewnie gosie i marte wezmie
może jutro wyskoczę z sąsiadką :-)
justysia mogę jeszcze jedną rzecz domówić z avonka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bozenko w srode umow sie z dziewczynami ola bedzie jechac pewnie gosie i marte wezmie
justysia dziękuję ale ze mnie pałka już wysłałam ci mailBozenka zamawiaj ja jutro wysylam zamowienie aaaaa i musisz mi jeszcze napisac ktora rzecz chcesz bo zamowilas ze stronki na ktorej jest buy one get one free ale nie napisalas co chcesz free tak wiec czekam na maila
Justys a o ktorej to zamowienie bedziesz skladac?Bo ja dzis dopiero w nocy katalog dostane.I jutro z samego rana bym Ci przeslala zamowieniePasuje?Bozenka zamawiaj ja jutro wysylam zamowienie aaaaa i musisz mi jeszcze napisac ktora rzecz chcesz bo zamowilas ze stronki na ktorej jest buy one get one free ale nie napisalas co chcesz free tak wiec czekam na maila