reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam was dziewczynki:))zrobiłam sobie przerwe w rozpakowywaniu tak naprawde to ledwo dycham :(A w dodatku Malik mi się rozkaszlał:((masakra nie wiem kiedy oddycha tak strasznie kaszle:wściekła/y:ale cóż jak mu nie prz:wściekła/y:ejdzie to do lekarza:-(tym bardziej że to krtań :((Krycha tłumaczyłam Ci że sklep nazywa się Galicja i musisz iść tym deptakiem do góry tam jest szyld gdzie musisz skręcić nie da sie go przeoczyć :)Ale cóż może obie byłyśmy tego dnia lekko zakręcone:)) Gaston wiem jak się musisz czuć:((Nie ma nic gorszego niż choróbsko:((Jeszcze kobitki :))Życze szybkiego powrotu do zdrowia:))

AGA w pracy jak w pracy...narazie wszystko wporzadku teraz tesciowa poleciala do pl na tydzien a ja ze wzgledu na sytuacje na rynku pracy nie bralam wolnego i moje dziecko poszlo do zlobka na te kilka dni.dzis pierwszy dzien wiec masakra troche rano plakala ale juz wszystko ok...AGA ciesze sie ze twoje malenstwo zdrowe i wszystko z wami ok.no nic bede spadac bo mi sie obiadek gotuje trza tam dopilnowaci kuchni i dziecka ojjj
pozdrawiam was zajrze pozniej

Matko jak ja się nie mogę przestawić, szok :szok::szok::szok:!!!!!!!!!! Dziecko mi padło, nie zdąrzyłam Pyzy dziś wykąpać, więc ma Dzień Dziecka ;-) hehe...

Martuana, ja zakręt byłam w tamten dzień i tyle :-p... Ms.Marple, fotki odebrane i w galerię wrzucone!!!!!! A z butlą chyba damy już sobie spokój, przynajmniej na najbliższy czas, bo ostatnia próba znów skończyła się fiaskiem :baffled:!!!!!

Krycha,spokojnie Pyza zaskoczy wkoncu:tak:Jula tez odrazu nie zaskoczyla choc czasem pila mleko z cyca przez butle no i herbatki to modyfikowanego jakos nie chciala.Przynajmniej odemnie.Ale wkoncu po wielu podejsciach zalapala i powiem Ci ze mojej przyjaciolki synek(urodzony dwa dni po Juli)zalapal w ty samym czasie.Niech Twoj maz sprobuje,bo wiesz ona madra dziewczynka wie ze u mamusi jest cos lepszego:-D

Bozenka zamawiaj ja jutro wysylam zamowienie aaaaa i musisz mi jeszcze napisac ktora rzecz chcesz bo zamowilas ze stronki na ktorej jest buy one get one free ale nie napisalas co chcesz free tak wiec czekam na maila :)

reklama
Bozenka zamawiaj ja jutro wysylam zamowienie aaaaa i musisz mi jeszcze napisac ktora rzecz chcesz bo zamowilas ze stronki na ktorej jest buy one get one free ale nie napisalas co chcesz free tak wiec czekam na maila :)
Justys a o ktorej to zamowienie bedziesz skladac?Bo ja dzis dopiero w nocy katalog dostane.I jutro z samego rana bym Ci przeslala zamowienie:sorry2:Pasuje?

Do góry