reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dziendobry.
Krycha troszke zcieniowalam wlosy, grzywka na prosto, jakas zmiana jest.Ale ogolnie mi bylo fajnie bo sam masarz glowy mnie tak rozluznil ze prawie zasnelam. A maz jak mnie wkural tak wkurza dalej.Oj nerwy mam w strzepkach, czekm na ciotke , napiecie dje sie we znaki cholernie.Placze od rana z kazdego powodu.Na szczescie mam jeszcze na tyle sily zeby sie nie 0dzywac sie do meza, bo jak zaczne wyrzucac swoje zale bedzie z nim zle!!! Niech mi lepiej z drogi schodzi!Eh ale jutro za kare siedzi sam a ja mam babski wieczor i mam zamiar wrocicic pozno i wstac pozno rano! A niech siedzi sobie sam tak jak ja calym dniami!

reklama
Dzien doberek wszystkim.
Gastone bardzo dobre nastawienie co do jutrzejszego wyskoku z domu:tak:Tez z checia bym poszla "w tany".Ale mam juz obiecane ze jak przyjedzie moja przyjacioleczka z Pl na odwiedziny oj to pojdziemy:-D.
Sylwisko czekamy na twoj najazd:-D
Milego dnaia dziewczynki

Dziendobry.
Krycha troszke zcieniowalam wlosy, grzywka na prosto, jakas zmiana jest.Ale ogolnie mi bylo fajnie bo sam masarz glowy mnie tak rozluznil ze prawie zasnelam. A maz jak mnie wkural tak wkurza dalej.Oj nerwy mam w strzepkach, czekm na ciotke , napiecie dje sie we znaki cholernie.Placze od rana z kazdego powodu.Na szczescie mam jeszcze na tyle sily zeby sie nie 0dzywac sie do meza, bo jak zaczne wyrzucac swoje zale bedzie z nim zle!!! Niech mi lepiej z drogi schodzi!Eh ale jutro za kare siedzi sam a ja mam babski wieczor i mam zamiar wrocicic pozno i wstac pozno rano! A niech siedzi sobie sam tak jak ja calym dniami!

No to faktycznie przyda Ci się ta imprezka - wybaw się na całego!!!!!!!!!!!! :tak:

Aine, a jak dziś pogoda w Dublinie?????

Pogoda bleee, czuję się bleeee, łeb mi pęka bleee :dry:... Dobrze, że dziś już pitątek!!!!!!!!!!! Miłego dnia i dzień dobry ;-)!!!!!

Aha, Megan234 ozwie się do nas zaraz jak już nie będzie miała problemów z netem!!!!

Dziendobry dziewczynki
mam problem mojemu synkowi dzisiaj z rana zauwazylam ze zaczelo ropiec 1 oczko
Cytrusku pamietam ze twojej dzidzi tez ropialy oczka ( czy sie myle bo juz nie pamietam) uzywalas czegos specjalnego bo ja w PL przemywalam rumiankiem i to pomagalo

Dziendobry dziewczynki
mam problem mojemu synkowi dzisiaj z rana zauwazylam ze zaczelo ropiec 1 oczko
Cytrusku pamietam ze twojej dzidzi tez ropialy oczka ( czy sie myle bo juz nie pamietam) uzywalas czegos specjalnego bo ja w PL przemywalam rumiankiem i to pomagalo
Tak dobrze pamietasz:-)
Ja przemywalam jej rumiankiem,lekarka powiedziala ze dobrze tyle ze lepiej jest przemywac przegotowana woda.Tak tez robilam,na przemian raz woda raz rumiankiem.Ale ze jej ropialy oba oczka i to dosc mocno przpisala nam antybiotyk w kropelkach:tak:

Tak dobrze pamietasz:-)
Ja przemywalam jej rumiankiem,lekarka powiedziala ze dobrze tyle ze lepiej jest przemywac przegotowana woda.Tak tez robilam,na przemian raz woda raz rumiankiem.Ale ze jej ropialy oba oczka i to dosc mocno przpisala nam antybiotyk w kropelkach:tak:

Aczy miala zaczerwienione oczka bo moj maly ma to oczko czerwone boje sie ze to moze byc zapalenie spojowki

reklama
Do góry