reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

wieje jak cholewka:-)Jak szlysmy do Maternity,przed i na oscie tak wialo ze nieumialam wozka upchac,normalnie mnie przewracalo:szok:A ludzie mijajacy nas samochodami patrzyli na mnie ze zdziwnieniem bo milam jakas dziwna mine,wlosy na twarzy i prawie fiurgalam jak choragiewka:-D

reklama
justysia biustonosz leży jak ta lala :-D:-D
i zapomniałam ci zostawić pieluszki :zawstydzona/y: ale to nic następnym razem już będę pamiętać:cool2:

Bąbel jeszcze śpi:szok:

Imprezuja dziewczyki jeszcze?
Ja padam na pysk nogi mnie bola,a glodna jak wilk jestem

Cytrusku to wpadnij na kawkę i na sałatkę:tak::tak:
Już po imprezce, ale było fajowsko !!!!!!!!!!!!! Dzięki Kobitki !!!!!

No nic tak nie poprawia humorku jak poklachanie sobie z babeczkamiJ:rofl2::rofl2::rofl2:
no my mamy nadzieje ze nie odpuscicie..... dzieki za mile popoludnie

Justys cała przyjemność po naszej stronie,:yes: w końcu to my byłyśmy ugoszczone a Ty biedulko latałas z brzuszkiemJ
No mam nadzieje gosia ze nie odpuscimy:)

Nawet się nie ważcie! Zanim Marta się rozpakuje to może u mnie się spotkamy, muszę tylko prześledzić grafik mojego Kochania ale wydaje mi się że w przyszłym tygodniu ma nocki :errr:więc nici ale może za dwa?
bozenka my nie na wsi i tez wieje:):):):)
ide sie polozyc pa
hahaha Agula, pierwszy raz się z Tobą nie zgodzę, bo przeciez cała Irlandia to jedna wielka wioska hihihi:ninja2:

wieje jak cholewka Jak szlysmy do Maternity,przed i na oscie tak wialo ze nieumialam wozka upchac,normalnie mnie przewracalo A ludzie mijajacy nas samochodami patrzyli na mnie ze zdziwnieniem bo milam jakas dziwna mine,wlosy na twarzy i prawie fiurgalam jak choragiewka
A mówiła ciocia żeby nie odchudzać się tak bardzo?:-D

Widziałam już u Marty na nk zdjęcia z imprezki:) zaraz pozmniejszam moje i też powrzucam:)

Cytrusku to wpadnij na kawkę i na sałatkę A mówiła ciocia żeby nie odchudzać się tak bardzo?:-D

Widziałam już u Marty na nk zdjęcia z imprezki:) zaraz pozmniejszam moje i też powrzucam:)
Po pierwsze Olu nogi mi odpadaja i mezus juz jest i pewni gdzies wyruszymy.
po drugie:hahahaha:-Dhahahahha:-D
po trzecie:wrzuc zdjeciano i moze mi przeslij:)

reklama
Do góry