reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Takie jaja tu robia?Przeciez mozliwa jest pomylka,chyba wiekszosc z nas bedac w ciazy ,zanjac plec w jakims tam stopniu bierze pod uwage ta druga opcje:confused:Mi by bylo wstyd podac do sadu taka sprawe,przeciez to nie wyrok,czy katastroa.Wazne ze zdrowe dzieciatko:-)Ja pamietam ze zapytalam tylko czy dziewczynka,tak dla potwierdzenia bo wczesniej lekarz w pl stwierdzil dziewczynke:tak:Ale do samego konca bralam pod uwage obie opcje haha.Ja tez juz mykam do mezusia sie potulic;-)Papa dziewczynki

reklama
A dziewczyny co do plci to koleaznka ostatnio byla w medipolu i lekarz jej powiedzial jaka plec ale powiedzial tez ze jak co to on sie wyprze bo podobno w Irl jest prawnie zabronione mowic jaka plec przed 29 tc....hmmm :confused:....slyszalyscie o takim czyms ?
beakta no niestety taka informacja wisi na korytarzu przed usg:dry:
a w moim przypadku było tak, że pani która mi robiła usg palnęła bez pytania "o!bedzie synek wiedziała pani? " chyba w 26tyg ciąży :nerd::-D:-D
ale tak jak cytrus nie brałam tego na 100% i do szpitala wzięłam tylko białe śpioszki:-D:-D

krycha myślę, że ok 10tej postaram się wyjechać -podrzucę M do pracy- podjadę po ciebie dam ci znać jak poprzednio, kiedy wyjadę z domku ok?

Hej. Aga to super wiesci...

Ja bede w limerick w maternity w poniedzialek 30 marca na 14:30 z bratowa. Ma ktoras z was tez wizyte w tyma czasie ?

A dziewczyny co do plci to koleaznka ostatnio byla w medipolu i lekarz jej powiedzial jaka plec ale powiedzial tez ze jak co to on sie wyprze bo podobno w Irl jest prawnie zabronione mowic jaka plec przed 29 tc....hmmm :confused:....slyszalyscie o takim czyms ?

Ja bylam w ciazy tez minie chcieli powiedziec, tez mowili o sadzie i takich tam.alekiedy pojechalam na usg przez przyapdek pani sie chlapnela.Zawsze mozna zaplacic w polskiej klinice jesli chce sie wiedziec.Dobrej nocki kobitki!

krycha myślę, że ok 10tej postaram się wyjechać -podrzucę M do pracy- podjadę po ciebie dam ci znać jak poprzednio, kiedy wyjadę z domku ok?

Oki :-D!!!!

A ja też się jeszcze wypowiem - a mi pani powiedziała, że będzie dziewczynka, ale żeby na wszelki wypadek nie kupować wszystkiego w różu hehehehe, ale jak chcialiśmy ponagrywać USG fonikiem to już bardzo stanowczo zaprotestowała i obróciła monitor :-p!!! Ale co tam, ważne żeby zdrowe było, a to, że będzie dziewuszka to i tak czuliśmy, ale faktycznie, zawsze bierze się przecież pod uwagę niespodzianki ;-)!!!

Dobranoc...

Oki :-D!!!!
Ale co tam, ważne żeby zdrowe było, a to, że będzie dziewuszka to i tak czuliśmy, ale faktycznie, zawsze bierze się przecież pod uwagę niespodzianki ;-)!!! Dobranoc...
No nasza fasolka to prawdziwa niespodzianka będzie bo nie wiadomo w ogóle kto to sobie tak w brzuszku szaleje... :confused: jak będzie wyglądało:confused: jakie włoski miało:confused: oby oczka miało takie wielkie czarne i po tacie:rofl2::rofl2::rofl2:

Siemanko :-D!!! A ja znów na nogach od 06.30 :baffled:, pewnie gdyby nie dzisiejsza imprezka to starałabym się Pyze teraz jakoś usypiać, ale może dzięki temu kimnie mi się jeszcze w domku... No a ja mam czas żeby sałatkę sparwić :sorry2:, więc zmykam i do zobaczyska się za niedługo!!!! I wszystkim mamusią życzę udanego czwartku, buziaki, paaaa ;-)

Naklepalam sie a tu mi zniklo:wściekła/y:
Witam sie dziewczynki:-)Jula wstala dzis o 6,tatus sie cieszy z tego powodu bo coreczka bu buziaka daje przed praca,mnie to cieszy jakby mniej..
Bawcie sie dziewuszki dobrze pojedzcie tam tych smaklykow za mnie:tak:
Ja musze juz zmykac zeby zdazyc na autobus na 9.A ten wiatr wcale mi sie nie podoba:no:

reklama
Do góry