reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Cześć dziewczyny
Mam pytanko, lecę za 3 tyg do Polski, małego karmię Aptamilem czy znacie jego polski odpowiednik?? czy to może Bebilon? czy Humana?? wydaje mi się ze to pierwsze maże któraś z Was wie ;D

Masz rację, polski odpowiednik to Bebilon!!!

mnie raczej tez oprocz niedzieli i soboty oczywiscie ;-)
No i przyszlej srody bo mm cos do zalawienia.Byle by przed 9 kwietnia bo rodzinkia przyjezdza ;-)

No to jeszcze czekamy na Ciebie Ms.Marple, jak Tobie pasuje ;-)...

Kurczaki, jakiś dół mnie łapie:confused::confused::confused::confused::confused::confused: dziwne... Dobrze, że Oliwka w końcu zasnęła, może zniszczę go w zarodku gorącą herbatką z soczkiem :sorry2:!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No dobra ja daje pierwsza propozycje.Hmmm wtorek? Prosze sie okreslic kochane!
No dobra spadam ci ja bo zmeczona jestem.Papatki do jutra i czekm na okreslenie sie.paaa

Ostatnia edycja:
:eek:o jeny nie umialam internetu zalapac.Juz myslalam ze nici z tego i dziejszy wieczor spedze przed tv...normalnie az mi sie jakos zle zrobilo:baffled:
Ale widze ze tu ruchu niema:shocked2:

Ja w sprawie Aptamilu. Czy jestescie pewne ze ma identyczny sklad co bebilon? Tez karmie aptamilem i troche sie obawialam jak bylam w PL zeby przypadkiem nie bylo problemow brzuszkowych. Tym bardziej ze podzialy tych mlek sa troche inne tu i w pl.

A tak na marginesie to chyba jednak przegielam z dlugoscia pazurow....normalnie pisze jak kaleka...

Ostatnia edycja:
Hello.Wotam sie w nieciekawy poranek.
Irish weather is back!:crazy:
Beatko ja to niestety sie nie orientuje w mleczkach.
Ale jestem wsciekla na pogode....rozbestwilam sie przez te kilka dni,a tu szra rzeczywistsc powrocila:-(Milego poranka i dzionka ide karmic lobuziare i kawusie jakas machnac.

reklama
Cześć Laseczki :laugh2:!!!!!!

Beakta, nie mam zielonego pojęcia... Że się tak brzydko wyrażę - nie miałam jak sparwdzić na Pyzce, bo nie chciała... Ale pewnie można porównać skład wchodząc na stronę producenta ;-)
Megan234, daj znać o której będziecie :sorry2:!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry