reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry kobitki
wreszcie wróciliśmy, pożegnał nas śnieg z deszczem i zimno brrr
lądujemy w Shannon a ty cudna pogoda ehh

Witamy, witamy, witamy :rofl2::rofl2::rofl2:!!!!!! Jak już się rozpakujesz i będziesz miała czas to się w końcu zgadujemy ;-)!!!!!!!! A jak sieudała imprezka? Musisz nam koniecznie zdać relaje :tak:!!!!!

reklama
Witam się:))Przepiękna pogoda :))Aż żyć się chce :tak: Nooo i po weekendzie szkoda:(dzisiaj musiałam wyprawić Marka i dziewczynki do szkoły i zostałam sama ale nic biore się za obiadek i sprzątanie żeby mieć potem więcej czasu dla siebie i Gosiaczek przychodzi na kawke;-)a może jeszcze któraś się skusi??? A wczoraj w Dublinie było suuuuper!!!!!Dziewczynki miały frajde ale maluch to do domu nie chciał wracać:))A ja zmęczona już byłam strasznie dobrze że znajomych tam mamy:))))Pozdrawiam

Witam się:))Przepiękna pogoda :))Aż żyć się chce :tak: Nooo i po weekendzie szkoda:(dzisiaj musiałam wyprawić Marka i dziewczynki do szkoły i zostałam sama ale nic biore się za obiadek i sprzątanie żeby mieć potem więcej czasu dla siebie i Gosiaczek przychodzi na kawke;-)a może jeszcze któraś się skusi??? A wczoraj w Dublinie było suuuuper!!!!!Dziewczynki miały frajde ale maluch to do domu nie chciał wracać:))A ja zmęczona już byłam strasznie dobrze że znajomych tam mamy:))))Pozdrawiam

a gdzie ty mieszkasz?ja bym sie skusila na ta kawke...ale moge dopiero po 13;-)
jesli nie bede wam z gosia przeszkadzac to ja dzisiaj cheetnie sie z z wami spotkam!.:-)

Natinke rozmawiałam z Gosią ona będzie przed sparem na tej drodze piętnaście po trzeciej jak byś mogła też tam być o tej godzinie nie musiałabyś błądzić:))No chyba że wiesz gdzie ona mieszka:-)albo sama trafisz do mnie;-)Zapraszam:)

kurcze nie moge sie z wami spotkac!!kolezanka poprosila mnie o opieke nad dzieckiem,na 14 ma spotkanie w sprawie zasilku...ato na pewno dluuuugo potrwa!nie moglam jej odmowic,przepraszam ,ze zawracalam glowe.ale jesli jutro macie czas to ja zjawilabym sie na 100% heheh...sorki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze nie moge sie z wami spotkac!!kolezanka poprosila mnie o opieke nad dzieckiem,na 14 ma spotkanie w sprawie zasilku...ato na pewno dluuuugo potrwa!nie moglam jej odmowic,przepraszam ,ze zawracalam glowe.ale jesli jutro macie czas to ja zjawilabym sie na 100% heheh...sorki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OK nie ma sprawy jutro też możesz wpaść:))Ale tak po pietnastej bo do południa będe w mieście:)Zapraszam:)

A my caly czas na dworze,od rana.Ale juz mnieoczyiscie dopadlbol glowy i jestem w srodku.Zreszta widze ze moje dziecko juz zmeczone wiec ja tez odpoczne.Wpadlam tu z pytankiem.Ktoras z was mowila ze ma testy na prawko po polsku i moze przeslac na maila.Przyznac sie ktora????

Natinke spotkamy sie jutro:-)
Ms.marple fajnie ze juz wrocilas,zdaj relacje jak tam na ziemi ojczystej:-D
Gastone testy ma Olivca a jej teraz nie ma,tzn.ja tez je mam ale Ola mi nie wyslala wszystkiego:zawstydzona/y:Takze chyba lepiej jak ona Ci wysle:tak:
Czy ktoras z was zmienila sobie prad z esb na boardgais?

Ostatnia edycja:
reklama
:-)Cześć mamuski mam prozbe. Jestem z limerick i chciałabym kupic gondole do wozka maxi cosi lub quinny, jesli widziałyście gdzieś ogłoszenie bardzo proszę o informacjie

Do góry