aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ok gosia zapytaj tylko czy to takie co beda pasowaly......bo ja sprawdzilam i one sa inne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to ja nie wiemAle zobaczymy.Ide kolacyjke robic papaok gosia zapytaj tylko czy to takie co beda pasowaly......bo ja sprawdzilam i one sa inne
Oj dzięuję Słońce, jestem bardzo szczęśliwa bo moje autko przeszło testy i nareszcie będę miała spokój przez następne dwa latka, ani centa już nie dolożę do niego, tylko benzynkęJCzesc mamusie no dzisiaj to chyba nie mozecie nazekac bo pogoda dopisuje przynajmniej u mnie jest wiosna tylko na jak dlugo moje dzieciaki to juz od rana na dworku siedza Olivca jak twoje NCT ?
Oj Marta to chyba nie ty jedna bo widziałam dzisiaj już chłopców zrywających gdzies w okolicach ronda a le Ci to mieli całe ręce, nie garści ale ręce!Witam laseczki Właśnie byłam na polku z Mariczkiem i od razu lepsze samopoczucie)Nazrywałam sobie troszke żonkili chyba nie można b o ktoś tam na mnie trąbił ale nie mogłam się powstrzymać one aż do mnie machały haha a jak pięknie w domciu wyglądają teraz kończe obiadek i pożądeczki w domciu przy takiej pogodzie wszystko wydaje się piękniejsze Pozdrawiam
A ja dzisiaj mialam koszmarna noc moj syn dostal krwotoku z nosa cale szczescie ze akurat dzisiaj spal z nami cala poduszka byla we krwi nie wiem co mu sie stalo musze z nim do lekarza pojechac
No pogadaj sobie, może bym uwierzyła gdybym Ciebie nie widziała. Jak Ty narzekasz to co ja mam powiedzieć. Marple bez przesady, spój kobietko jeszcze raz na zdjęcia Jprzymierzyłam suknię, którą kupiłam na chrzciny, zrobiłam sobie foto, żeby zobaczyć się z daleka i... jestem sfrustrowana widokiem chyba lepiej jakiś namiot zakupię i założę czy ja jeszcze kiedyś będę podobna do ludzi? buuuu