reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga a dzisiaj byłaś z mężem w Guinesie??
hahah jak to Ty to wpadamy na siebie ciągle,ale jeszcze żadna nie zagadała!!płaciłaś przy kasie a ja pchałam się z wózkiem heheh

megan, spojrzałam na suwaczek Carolci, ma 6tygodni a ja dostałam @ 6tyg po porodzie, też nie karmiłam piersią, więc może twoja @ się zbliża
... i przed dwiema z kolei @ami miałam objawy bardzo ciążowe już myślałam że nam się wpadło:nerd: tym razem już nic takiego nie czułam chyba wszystko wraca do normy:dry:
chyba masz rację, poczekaj jeszcze troszkę, 15euro będziesz miała na ciuszka :-D
dzięki za pocieszenie, cmok

Ostatnia edycja:
Bożenko!!ja nie zamierzałam Cię pocieszać:tak:tylko właśnie tak uważam,że fajna laseczka z Ciebie!!!!
a co do@ to z zuzką chyba też jakoś tak było!!!choć nie miałam obiawów ciążowych!!idę kąpać dziewczynki,a pózniej zrobić sobie pazurki,bo jutro Justyna wpada ze swoim lakierem hehe!muszę wkońcu i ja podbać trochę o siebie!!niech się Książe zdziwi,że nie ma szarej myszki w domu!!!

Cytrusku to kosztuje 12.50 wiec zamawiam Bozenka zamowionko przyjete
Megan nie wiem jeszcze jak z jutrem bo moj Mezus juz o 9 z domu wylezie i ja tylko sie moge tak wczesnie z nim zabrac wiec jeszcze zadzwonie co i jak

Ja dopiero się witam, caly dzien poza domem prawie bylam oj już dawno nie było takiego dnia.
Czesc mamusie no dzisiaj to chyba nie mozecie nazekac bo pogoda dopisuje przynajmniej u mnie jest wiosna tylko na jak dlugo moje dzieciaki to juz od rana na dworku siedza Olivca jak twoje NCT ?
Oj dzięuję Słońce, jestem bardzo szczęśliwa bo moje autko przeszło testy i nareszcie będę miała spokój przez następne dwa latka, ani centa już nie dolożę do niego, tylko benzynkęJ

Witam laseczki Właśnie byłam na polku z Mariczkiem i od razu lepsze samopoczucie:))Nazrywałam sobie troszke żonkili chyba nie można b o ktoś tam na mnie trąbił ale nie mogłam się powstrzymać one aż do mnie machały haha a jak pięknie w domciu wyglądają teraz kończe obiadek i pożądeczki w domciu :)przy takiej pogodzie wszystko wydaje się piękniejsze Pozdrawiam
Oj Marta to chyba nie ty jedna bo widziałam dzisiaj już chłopców zrywających gdzies w okolicach ronda a le Ci to mieli całe ręce, nie garści ale ręce!
A ja dzisiaj mialam koszmarna noc moj syn dostal krwotoku z nosa cale szczescie ze akurat dzisiaj spal z nami cala poduszka byla we krwi nie wiem co mu sie stalo musze z nim do lekarza pojechac

Olu czasami tez jak jest za gorąco to naczyńka pękkają, może jakiś wilgotny ręcznik na grzejniki na noc powieś no i też więcej witaminki c w takich przypadkach. Ja to ciągle prawie miałam takie wypadki.
przymierzyłam suknię, którą kupiłam na chrzciny, zrobiłam sobie foto, żeby zobaczyć się z daleka i... jestem sfrustrowana widokiem chyba lepiej jakiś namiot zakupię i założę czy ja jeszcze kiedyś będę podobna do ludzi? buuuu
No pogadaj sobie, może bym uwierzyła gdybym Ciebie nie widziała. Jak Ty narzekasz to co ja mam powiedzieć. Marple bez przesady, spój kobietko jeszcze raz na zdjęcia J

reklama
Justysia dzieki:tak:to teraz czekam na te mazidla:-D
Bozenko Ty kobieto miodzio jestes;-)
Gastone widzisz tak to juz jest z nami, jak okazja to sie kupuje nawet na oko.:-p
Dobranoc dziewczynki,Ola gratuluje Nct!

Do góry