reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A ja dzisiaj mialam koszmarna noc moj syn dostal krwotoku z nosa cale szczescie ze akurat dzisiaj spal z nami cala poduszka byla we krwi nie wiem co mu sie stalo musze z nim do lekarza pojechac:-(

Ojojojoj :szok:!!! A cóż mu się porobiło???

Ale fajna ta pogoda dzisiaj, już tak milusio :-)... Mam nadzieję, że teraz to już tylko cieplej będzie!!!!!!!!! Aine, zyskałaś tą przeprowadzką ładną pogodę, wiem, bo za każdym razem jak rozmawiam z moją siostrą to mówi, że w Dublinie ładnie, a w Limerick zapłakane okna :baffled:... Jakoś tak dziwnie jest usytuowany... Ms.Marple, myślę, że znajdziesz sobie coś jeszcze na chrzciny, zostało Ci troszkę czasu ;-)!!!! Aha, no i jak już wspominałam, nie będę teraz gościć siostrzeńca, więc jestem luźniejsza, można się umawiać :tak:!!!

ojjj biedny synuś!!!
ja też myślę,że to osłabienie,może zacznij mu podawać witaminki dla dzieci,ja mojej starszej podaje!!!
Bożena a Ty kobieto nie przesadzaj!!kawał z Ciebie zajeb....tej laski a Ty narzekasz!!!a swoją drogą jak tak bardzo zle się czujesz w tym stroju to moze jeszcze uda Ci się coś zrzucić?!
a co do mnie to przybrałam 3 kg przez cholerne sajgonki z lidla!!!są takie przepyszne i ciągle je żrem i tyję!!!potrafie zjeść obiad i pózniej jeszcze sajgonki!!tragedia!!co do testu jeszcze nie robiłam!!boli mnie brzuch jak na @ więc może nie ma sensu kupować!!poczekam jeszcze tydzień jak się nic nie wydarzy to kupie!!
byłam dzisiaj na bilansie i moje ślicznotki ważą 4,5 i 11,5 kg!kolejny bilans za 2 miechy!!

Madzia ja sobie myśle że twój organizm dopiero dochodzi do siebie i ma prawo jeszcze na wybryki typu zachciewajki i duży apetyt:-) Przynajmniej tak było jak ja urodziłam Mareczka :))A może faktycznie dostaniesz @ bo to najwyższy czas tym bardziej że nie karmisz i wtedy dojdziesz do siebie;-)

jestem
ech ja ciagle jakas zabiegana hehhehe
megan faktycznie tez mnie sie wydawalo ze to ty....a bylam z kolezanka ciezarna ktorej pomagam:):):)
gosia i jak roleta??????????/ja tez kupilam i wiesz co zrobilam>?????moj A wlozyl te koncowki do mocowania do jednej z toreb.....a ja ja wrzucilam do kominka bo myslalam ze pusta....wrrrrr...no i mam rolete i nie moge zamocowac.....no coz....musi mi wybaczyc bo w koncu ciezarna jestem nie?

W koncu dotarlam do domu:baffled:
Aga rolety oczywisce za male ale da sie cos wykombinowac;-)Jutro musze jechac po jeszcze jedna waska ,bedzie git.Trzeba troche poprzycinac dosztukowac i cacy..ale to juz robota mezusiaU siostry tez troche za waskie ale beda wisiec.
Pogoda dzis rewelacyjna :-)Nogi mi odpadaja dzis:-(

no moja roleta gosia jest za szeroka ale to nie bylby problem tylko te uchwyty hehheh
ja jutro bede w maternity bo z ta kolezanka ciezarna jade.....wczoraj bylusmy w citizens information i dzis juz jej zalatwilam maternity leave choc jest na bezrobotnym hehhehe...jak to czasem dobrze dopytac:)

reklama
Do góry