reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry kobitki
piękny dzionek ja już się pakuję na całego:nerd:
krycha chyba w przyszłym tygodniu się spotkamy, co Ty na to? u mówimy się dokładnie jak wrócę ok?:confused:
wyglądacie super na n-k:tak:
megan trochę wykrakałam wczoraj o @:zawstydzona/y:
cytrusku, mi też się bardzo poprawiło po porodzie, nie mogę narzekać.. ale najbardziej jestem zadowolona z tego, że piersi przestały boleć przed @ bo miałam strasznie bolące i to już od owu aż do @ :wściekła/y:
oby tak już zostało:tak:
moj M jak zobaczył wczoraj Bąbla z obciętymi włoskami to stwierdził, że mu inteligencji odjęłam:nerd: i ze wygląda jak nie nasze dziecko:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej a ja wlasnie sie obudzilam i pierwsze co to trzeba zobaczyc co naskrobalyscie.....
Ms Marple wklejaj nam tu zaraz zdjecie Adasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krycha chyba w przyszłym tygodniu się spotkamy, co Ty na to? u mówimy się dokładnie jak wrócę ok?:confused:
wyglądacie super na n-k:tak:
moj M jak zobaczył wczoraj Bąbla z obciętymi włoskami to stwierdził, że mu inteligencji odjęłam:nerd: i ze wygląda jak nie nasze dziecko:-D

Bardzo chętnie :tak: i dziękuję za komplement ;-)!!!!!!!! Popieram Justysię21 w 100% - prosimy o ukazanie nowego image Waszej pociechy :sorry2:!!!!!!!!!! Justysia21, jak się czujesz Kochana?

Ale pogoda śliczna, wróciliśmy z zakupów, ale na jakiś spacerek trzeba będzie sie jeszcze wybrać !!!!! Pyzka od godziny śpi przy otwartym oknie, bo zasnęła nam oczywiście prawie pod domem, hehehehehe...

My tez wrocilismy ze spacerku, ale kurcze jak nie urok to sr... bo tak pieknie a my musimy czekac na packe z oponami bo moj J sobie zamowil i na kolege ktory ma wiertarke przeywiezc.Wiec wartujemy.Dobrze ze mam kochanego listonosza i paczki mi pod drzwiami zostawia, bo bylam w polowie drogi i on sie zatrzymal na srodku ulicy u powiedzial ze mi zostawi zebym nie dzwigala. A troche tego bylo bo moja kawusia przyszla do ekspresu.

gastone jak już masz kawkę, to i my z dziewczynami się zjawimy :-D:-D:-D

a oto moje poszkodowane przez mamę dziecię :zawstydzona/y:

Załączniki

• DSCF9631mm.jpg
    DSCF9631mm.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:

Pewnie, że się zjawimy hihihihihihi :-)!!!!!! A Adaś super wygląda w tej fryzurce!!! Jak mały kadecik :rofl2::rofl2::rofl2:

Ruchu tu nie ma, widać, że pogoda ładna :sorry2:!!! Zmykamy na spacerek, paaaaaaaa

cześć kobietki:-) młoda właśnie odpadła po spacerku, a ja pichcę obiad i zaglądam do kompa:)miłego dnia

Pewnie, że się zjawimy hihihihihihi :-)!!!!!! A Adaś super wygląda w tej fryzurce!!! Jak mały kadecik :rofl2::rofl2::rofl2:

Ruchu tu nie ma, widać, że pogoda ładna :sorry2:!!! Zmykamy na spacerek, paaaaaaaa
No kochane to zgadywac mi to sie z Beata i zapraszam, bo czas zleci i swieta beda i czasu znow nie bedzie :szok:

reklama
No kochane to zgadywac mi to sie z Beata i zapraszam, bo czas zleci i swieta beda i czasu znow nie bedzie :szok:

A racja, racja :tak:!!!! W takim razie zjawimy się jak tylko Ms.Marple wróci z Polski :-p!!!

Pospacerowałyśmy się troszkę i widzę, że Pyzce się na spanie zbiera, hihihi, znaczy będę miała chwilke dla siebie :rofl2::rofl2::rofl2:, ale musi najpierw zasnąć...

Do góry