reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam się dziewczynki:);-)znowu na chwilunie mam internet:))hura:-) Imprezka była super :))Nie ma to jak kobietki i pogaduszki:))Bardzo się ciesze że poznałam pozostałe dziewczyny :) No i mam nadzieje że częściej będziemy się spotykały;-)No i Bożenko jestem pod wielkim wrażeniem twojego bąbelka :))Śliczny aniołek:) aż sama nie mige się doczekać sierpnia:tak:POZDRAWIAM

reklama
Cześć dziewczynki, ja to sie ta obiadłam że jak tylko dotarłam do domku to padłam jak kafka:) Zdjęcia są śliczne bo na nich takie ładniutkie dzieci:):-):rofl2::happy::-):rofl2::happy: Z wrzuceniem do galerii nie byłoby problemu gdybym miała do niej dostęp:no: A tak pozostaje mailowanie:) Ale fajnitko się tak spotkać:)

HEJ HEJ JA TEZ DZIEKUJE ZA MILY DZIONEK.... zdjec narazie nie dodam bo z moja szybkoscia internetu to nawet mi sie nie chce myslec ile to bedzie trwalo... jak juz bede miala normalnego neta i ktoras mi powie jak to zrobic to bardzo chetnie powklejam.....
zachaczylam o crescent po babskiej posiadowce kupilam stroj kapielowy i najprawdopodobniej sie na basen wybierzemy w srode.... ojjj potrzeba mi troche ruchu.... potrzeba.....
jeszcze raz dzieki dziewczynki..... nastepnym razem mam nadzieje u mnie :):):)

A ja Ci życze kochana Agulinko Tego upragnionego siurtka;-)a przede wszystkim zdrowego siurtka żebyś nie musiała z okna szpitalnego skakać ani do dziesiątki dobijać HAHHAH bo ja Cię doganiać nie będę a jak na razie jest 4 do 4 i mam nadzieje że tak zostanie (przynajmniej w moim wypadku):-):-D

Z imprezki: I co ja powiem tacie o czym te baby gadały?????

Załączniki

• mareczek.jpg
    mareczek.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry