Witam się dziewczynki;-)znowu na chwilunie mam internet)hura:-) Imprezka była super )Nie ma to jak kobietki i pogaduszki)Bardzo się ciesze że poznałam pozostałe dziewczyny No i mam nadzieje że częściej będziemy się spotykały;-)No i Bożenko jestem pod wielkim wrażeniem twojego bąbelka )Śliczny aniołek aż sama nie mige się doczekać sierpniaPOZDRAWIAM
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Widze dziewczynki ze impreska wam sie udala to fajnie bo ja jestem troche za daleko zeby byc nabiezaco
Cześć dziewczynki, ja to sie ta obiadłam że jak tylko dotarłam do domku to padłam jak kafka Zdjęcia są śliczne bo na nich takie ładniutkie dzieci:-):-) Z wrzuceniem do galerii nie byłoby problemu gdybym miała do niej dostęp A tak pozostaje mailowanie Ale fajnitko się tak spotkać
justysia21
Elfikowa mama :D
HEJ HEJ JA TEZ DZIEKUJE ZA MILY DZIONEK.... zdjec narazie nie dodam bo z moja szybkoscia internetu to nawet mi sie nie chce myslec ile to bedzie trwalo... jak juz bede miala normalnego neta i ktoras mi powie jak to zrobic to bardzo chetnie powklejam.....
zachaczylam o crescent po babskiej posiadowce kupilam stroj kapielowy i najprawdopodobniej sie na basen wybierzemy w srode.... ojjj potrzeba mi troche ruchu.... potrzeba.....
jeszcze raz dzieki dziewczynki..... nastepnym razem mam nadzieje u mnie
zachaczylam o crescent po babskiej posiadowce kupilam stroj kapielowy i najprawdopodobniej sie na basen wybierzemy w srode.... ojjj potrzeba mi troche ruchu.... potrzeba.....
jeszcze raz dzieki dziewczynki..... nastepnym razem mam nadzieje u mnie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM DZIEWCZYNKI ZA ZYCZENIA
i dziekuje rowniez za mile spotkanie nastepnym razem musi nas byc wiecej bylo bardzo milo
DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM DZIEWCZYNKI ZA ZYCZENIA
i dziekuje rowniez za mile spotkanie nastepnym razem musi nas byc wiecej bylo bardzo milo
A ja Ci życze kochana Agulinko Tego upragnionego siurtka;-)a przede wszystkim zdrowego siurtka żebyś nie musiała z okna szpitalnego skakać ani do dziesiątki dobijać HAHHAH bo ja Cię doganiać nie będę a jak na razie jest 4 do 4 i mam nadzieje że tak zostanie (przynajmniej w moim wypadku):-)
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
O wszystkim HAHAH Śliczny ten mój aniołek:-)Oleńko :-)musze się uśmiechnąć do Ciebie po więcej foteczek ;-)ale to jak już się spotkamy na kawci)Z imprezki: I co ja powiem tacie o czym te baby gadały?????
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)