reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
AGA ja mam cos jak wik tylko bez kamfory dla niemowlat to moze posmaruje jej klatke piersiowa i plecka moze pomoze !w aptece powiedzieli ze nie ma nic dla takich malych dzieci:wściekła/y:to znaczy ze maja sie meczyc...
Megan sliczne zdjecia...a ty nie wygladasz jakbys urodzila dzieckie przed kilkoma dniami...pozdrawiam

hejka
ms.marple ja czuje sie nawet calkiem dobrze ale cos mnie pecherz boli....wrrrrr...wzielam 2 furaginy i pije duzo wody mam nadzieje ze bedzie lepiej....ech.....a myslalam ze obejdzie sie bez tego....ale coz....zawsze mi nerki w ciazy odmawiaja posluszenstwa.....moze nie bedzie tak zle.....mdlosci juz odpuscily czasem mnie cos ruszy ale to juz tylko sporadycznie:)
bidulko:-(moja babcia mówiła, że "jak nie urok to sr...czka" :-D
sorcio nie nabijam się z ciebie tylko z babcinego tekstu:zawstydzona/y:

sylwisko22 pytałam o ząbki bo moje dziecko lekko się uwsteczniło:baffled: i nie wiem, czy to ząbki mu doskwierają, czy to kolejny skok rozwojowy:dry:
ale szybciutko wam poszło z ząbkami:tak:

sylwisko22 pytałam o ząbki bo moje dziecko lekko się uwsteczniło:baffled: i nie wiem, czy to ząbki mu doskwierają, czy to kolejny skok rozwojowy:dry:
ale szybciutko wam poszło z ząbkami:tak:

A u nas, chodź dzieci mamy w tym samym wieku, nadal uśmiechy tylko bezzębne są hihihi... Choć Pyza ślini się coraz więcej i wszystko wciska do buźki to i tak nadal nic, więc czekamy :sorry2:!!!

Jeszcze raz gorąco dziękuję za życzenia :))

Aguś ja mam to samo z nerkami i pęcherzem:( wiem że prawie jak fragin działa tez arbuz, a jednak naturalny i w ciąży bez ograniczeń, mam jeszcze mnóstwo różnych ziołych także jakbyś potrzebowała cokolwiek z tej serii to daj znać, chętnie oddam połowę:)

AGA ja mam cos jak wik tylko bez kamfory dla niemowlat to moze posmaruje jej klatke piersiowa i plecka moze pomoze !w aptece powiedzieli ze nie ma nic dla takich malych dzieci:wściekła/y:to znaczy ze maja sie meczyc...
Megan sliczne zdjecia...a ty nie wygladasz jakbys urodzila dzieckie przed kilkoma dniami...pozdrawiam

Oj Sylwcia!!!dziękuję Ci bardzo!!to przez energie,która mnie tak rozpiera!!fakt,ze brzuszka już nie mam i mieszcze się we wszystkie ciuszki,ale niestety powinnam coś zrobić z włosami i paznokciami,bo naprawdę tragedia!!muszę tylko znaleść trochę czasu!!

Mam nadzieję,że nie dostane jazdy od Kasi za pisanie posta pod postem?!
ale kurcze zostałam sama na forum i pomyślałam,że jednak będę prowadzić monolog!
w Killarney było cudownie,ale strasznie zimno i w sumie szybko się zawineliśmy!!ale był jeden pozytyw spędziliśmy cały dzień w 4 nie dotykając komputerów(oboje jesteśmy uzależnieni)!!
jutro znowu przychodzi pielęgniarka na szczeście ostatni raz,żeby przynieść mi pomarańczową książkę!!mam nadzieję,że nie będzie mi długo truła!!
no nic....miłej nocy!!

Dzien Dobry :D Ja dzis pierwsza bo mnie maz obudzil na ogladanie sniezycy.....obejrzalam i teraz topnieje, mam nadzieje ze zostanie troszku zeby Stasiu mogl zobaczyc.
Megan - nie bedzie jazdy - bo miedzy jednym a drugim postem jest przerwa 3 godzinna :D takze spij spokojnie... :D
Milego dnia :D:-):-):-):-):-)

reklama
Dzień dobry :tak:!!! Kasia Irlandka, a gdzie Ty masz śnig? Bo tu w centrum to tylko chodniki z białym nalotem, o!!!! Megan234, zdjęcia fajowe ;-)! Nie wyglądasz na zmarzniętą, hehe... Jak się w ogóle czujecie? Wyzdrowiały już obie, co???

Udanego poniedziałku, pozdrawiam :-):-):-)

Do góry