aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja od niemowlakow moje dzieci jak byly przeziebione smarowalam wickiem.....zazwyczaj pomagalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bidulko:-(moja babcia mówiła, że "jak nie urok to sr...czka"hejka
ms.marple ja czuje sie nawet calkiem dobrze ale cos mnie pecherz boli....wrrrrr...wzielam 2 furaginy i pije duzo wody mam nadzieje ze bedzie lepiej....ech.....a myslalam ze obejdzie sie bez tego....ale coz....zawsze mi nerki w ciazy odmawiaja posluszenstwa.....moze nie bedzie tak zle.....mdlosci juz odpuscily czasem mnie cos ruszy ale to juz tylko sporadycznie
No bardzo szybko nam poszlo.i dobrze tylko teraz czekamy dosc dlugo i nie ma nastepnego :-(pozdrawiamsylwisko22 pytałam o ząbki bo moje dziecko lekko się uwsteczniło i nie wiem, czy to ząbki mu doskwierają, czy to kolejny skok rozwojowy
ale szybciutko wam poszło z ząbkami
sylwisko22 pytałam o ząbki bo moje dziecko lekko się uwsteczniło i nie wiem, czy to ząbki mu doskwierają, czy to kolejny skok rozwojowy
ale szybciutko wam poszło z ząbkami
AGA ja mam cos jak wik tylko bez kamfory dla niemowlat to moze posmaruje jej klatke piersiowa i plecka moze pomoze !w aptece powiedzieli ze nie ma nic dla takich malych dziecito znaczy ze maja sie meczyc...
Megan sliczne zdjecia...a ty nie wygladasz jakbys urodzila dzieckie przed kilkoma dniami...pozdrawiam