reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

pojedziemy wszystkie na lotnisko i Krychy do samoltu nie wpuscimy..... a co :tak::tak::tak:
no Megan ja to troche zaniedbalam te nasze spotkania ale nadrobie obiecuje.....

Milej nocki kobitki.... tak tu cicho ze juz wszystkie pewnie w lozeczkach hihihii

reklama
Justyna masz wytłumaczenie na nieobecność na ploteczkach(pobyt brata-dzięki ,któremu moja córcia jest na świecie hehe-cholipka zabrzmiało to jakby On był ojcem hihi-chodzi tylko o olejek rycynowy,który przywiózł mi z Pl)!!
a swoją drogą nadrobimy napewno!!!
a co do łóżeczka...to przecież wiesz,o której ja chodzę spać!!w dodatku moje libido jest takie,że boję się zaszybko położyć,żeby z tego jaki synek nie wyszedł hihih!!!!(w sumie ciekawe,czy już by się dało zajść w ciążę??nie karmie piersią,nie biore żadnych tabsów-eeee głupie myśli chodzą mi po głowie!!!)hehe ale pozytywne jest to,że chyba nastrój mi wraca!!!!a już się bałam,że to rzeczywiście depresja poporodowa!!!ale narazie jest ok tylko bardziej zmęczona jestem!

i ja sie witam ja tez dzisiaj w rozjazdach hihih jade kolezanke ktora uciekla z irlandii odwiedzic.... 2 godziny drogi.... dobrze ze ja lubie autkie,m jezdzic :tak:

spokojnej niedzieli i ladnej pogody.... u nas snieg za oknem..... slicznie jest wszystko biale :-D

Czesc dziewczynki!Nadrobilam zaleglosci...ale sie rozpisalyscie:szok:Gastone sliczny ten pokoik,moja mala tez ma na dole taki pokoj zabaw a w lecie planuje jej zrobic sypialnie zaslonki do okien juz mam hihiM
Megan milego wypadu a i Justysia tobie tez.
Ogolnie milej niedzieli wszystkim,ja dzis do centrum zamierzam wpasc:-)no to pa pa

Czesc dziewczynki.witam w niedzielny poranek.Megan ja czytalam w wiadomosciach w gazecie ze ikea bedzie otwarta w trecim kwartale roku.Wypada na wrzesien.Troche to lat a troche jesien nie? hihi A swoja droga ciesze sie bardzo bo lubie pierdloki z ikei.
Sylwia do kupienia na katarek jest otrivin.Musisz powiedziec ze dla dzieci, on jest chyba 0,05% adla doroslych jest 0,1 chyba.W kazdym razie dobry i pomaga, tylko musi byc ten nizszy dla dzieci.

reklama
Dzień dobry!!!! Ach, słonko :-D!!! Zaraz na jakiś spacerek mykamy hihihi... Ja tu widzę, że hytry plan już szykujecie na mój powrót do Polski :dry:, ale Wy zapominacie o jedej rzeczy - to, że ja będę w Polsce nie oznacza, że nie będziemy w kontakcie - tylko wtedy już real odpada :sorry2:... Także głowa do góry!!! A, no i jeszcze przecież nie lecę to co się martwicie ;-)!!!
Sylwisko22, nam pediatra odradziła ten Otrivin, podobno tu nie ma odpowiedniego rozcięczenia dla takich maleństw, i kazała kupić NASOSAL 10 ml (po 1 kropelce do noska) - skuteczny :tak:!!! Gastone, super pokoik do zabaw! Megan234 i Justysia21, udanego wypadu!!!

Miłego dnia Wam życzę i do wieczorka :-)!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry