reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
cześć laseczki!!
pogoda ....ale u mnie serce tańczy!!!hehe dzisiaj załatwiam(ale tylko narazie na tel)formalności związane ze ślubem cywilnym w irl!!!!hura hura

No to se dzis kupilam termos zamiast podgrzewacz haha.:-)...To teraz moze doradzicie jakie krzeselko do karmienia kupic? Sklaniam sie ku chicco polly z regulowana wysokoscia siedzenia, tylko niewiem czy ta funkcje wykorzystam. Hm...co myslicie?

Termos dobra sprawa :tak:, będziesz miała taką wodę do mleczka jaką chcesz! Myślę, że nie powinnaś mieć problemów (zabierasz go w podróż, nie?)
Krzesełka do karmienia - no, no, bardzo ciekawy temat!!! A ja zastanawiałam się nad tymi mini krzesełkami co to się na narmalne krzesło nakłada - czy któraś z mamuś miała z czymś takim do czynienia? Praktyczne to?

cześć laseczki!!
pogoda ....ale u mnie serce tańczy!!!hehe dzisiaj załatwiam(ale tylko narazie na tel)formalności związane ze ślubem cywilnym w irl!!!!hura hura

Super :-D!!! Ach, nasz pierwszy forumowy ślub ;-) hihihihi... Znaczy forumowiczki, drobna słowna pomyłka :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ooo widze ze slub sie nam, tzn Megan szykuje....fajnie... Gratuluje...
A wogole to dzien dobry, tez ponarzekam na pogode, wczoraj tak ladnie a dzis.....bleeee, no ale sobie moze humor jakimi zakupkami do dzidzi poprawie :D, wszystkie malutkie ciuszki po Stasiu sa w PL, no i jestem zmuszona kupowac nowe :-):-):-)no i wozek, i lozeczko, ale to juz blizej czerwca....

Kasia a Ty wiesz już co będzie???chłopiec czy dziewczynka??
dzięki za gratulacje!!!
dziewczynki pomocy!!!!
temat jest: kolacja zaręczynowa we hehehhe 4 (ja książe i nasze pociechy)
wymyślajcie szybko potrwy tylko takie nad którymi nie będę musiała całego dnia spędzić!!!aaa i wszystko ma być pod białe martini!!!

Megan - bedzie dziewucha :D - znaczy na ostatnim usg tak wyszlo i mam nadzieje ze nic juz tam nie wyrosnie...
A kolacje chcesz na cieplo czy na zimno??
Tu Ci wrzuce przepis na kurczaka z warzywmi i ryzem, proste, samo sie robi, delikatne, i biale mieso - do martini chyba ok...
https://www.babyboom.pl/forum/2413658-post367.html

Ostatnia edycja:
Kasia a Ty wiesz już co będzie???chłopiec czy dziewczynka??
dzięki za gratulacje!!!
dziewczynki pomocy!!!!
temat jest: kolacja zaręczynowa we hehehhe 4 (ja książe i nasze pociechy)
wymyślajcie szybko potrwy tylko takie nad którymi nie będę musiała całego dnia spędzić!!!aaa i wszystko ma być pod białe martini!!!

za mna ostatnio chodzi spagetti :-) moze na kolacje sie nada?? z puszka krojonych pomidorowych, przyprawy (bazylia, tymianek, majeranek), posypane serem no i jakies miesko mielone do tego-koniecznie polskie!! na deser lody z owocami. bedzie sycie...mniam, az sie glodna zrobilam!;-)

reklama
dzięki dziewuszki!!!hehe myślę,czy się zmieszczę w sukienkę sprzed ciąży hihi!!!trzeba jakoś wyglądać w taki wieczór!!!
heh dziwnie tak...my w sumie już jak małżeństwo,a tu tylko papierek dojdzie,a jednak tyle emocji dochodzi!!!hehe a najśmieszniejsze jest to,że i Księcia i mój to będzie 2 ślub!!haha a 3 będziemy mieć w pl!!!

Kasia w takim razie fajowo...parka!!!

Do góry