reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dziewczynki, pytanie do mamusiek, ktore maja starsze dzieciacki, gdzie moge kupic wapno w syropie? Jakos nie moge trafic, jest tylko z lcznikami czyli np. z magezem i vitamona d, a ja takiego nie chce, bo juz daje kompleks witamin.Chce czyte wapno.please pomozcie! Przywozilam z Pl ale zapasy sie skonczyly buuu

reklama
ja nie mam pojecia gosia....a w aptece nie maja zwyklego?
ja mialam wapno w tabletkach do lykania.....czyste wapno....tansze i duzo wygodniejsze

no nic ja uciekam dziewczynki na seriale moje
do juterka
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja już po spacerku,nawet o Kryche zahaczyłam,żeby zobaczyć jak się ma!!widać,że handra Jej prrzeszła!!!
ale co ja tu widzę??cóż za pesymizm? mayosa...ja też jestem mamą po przejściach a teraz mam 2 zdrowe córeczki!!wiem jak to jest jak coś w ciąży jest nietak,tym bardziej jak się przeżyje wcześniej coś złego...ale wierz mi,że wiele dzieje się właśnie pod wpływem stresu!!!wkręcamy sobie najgorsze rzeczy!!a pózniej się okazuje,że wszystko jest ok!!
Aga cieszę się razem z Tobą,że dzidzia ładnie rośnie!!

Noo, miałam milusią, niespodziewaną wizytę trzech uroczych Kobitek hehe :-p... Dół jakby już zakopany - nie wiem co to było, ale dobrze żeby już nie wracało!!!! Właśnie próbuję uśpić mojego kochanego evilka :sorry2:, ale jakoś marnie mi to idzie, jak na razie zasnęł na całe 20 minut :baffled:... Obecnie leży w kojcu i obrabia krówce - poduszce ogonek ;-)!!!

Megan234, zaglądnij sobie jeszcze na ebay, tam Graco Duo nówka - funkiel - nieśmigane za 103 euro + dostawka można kupić!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry