Dziewczynki, pytanie do mamusiek, ktore maja starsze dzieciacki, gdzie moge kupic wapno w syropie? Jakos nie moge trafic, jest tylko z lcznikami czyli np. z magezem i vitamona d, a ja takiego nie chce, bo juz daje kompleks witamin.Chce czyte wapno.please pomozcie! Przywozilam z Pl ale zapasy sie skonczyly buuu
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja nie mam pojecia gosia....a w aptece nie maja zwyklego?
ja mialam wapno w tabletkach do lykania.....czyste wapno....tansze i duzo wygodniejsze
no nic ja uciekam dziewczynki na seriale moje
do juterka
dobranoc
ja mialam wapno w tabletkach do lykania.....czyste wapno....tansze i duzo wygodniejsze
no nic ja uciekam dziewczynki na seriale moje
do juterka
dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja już po spacerku,nawet o Kryche zahaczyłam,żeby zobaczyć jak się ma!!widać,że handra Jej prrzeszła!!!
ale co ja tu widzę??cóż za pesymizm? mayosa...ja też jestem mamą po przejściach a teraz mam 2 zdrowe córeczki!!wiem jak to jest jak coś w ciąży jest nietak,tym bardziej jak się przeżyje wcześniej coś złego...ale wierz mi,że wiele dzieje się właśnie pod wpływem stresu!!!wkręcamy sobie najgorsze rzeczy!!a pózniej się okazuje,że wszystko jest ok!!
Aga cieszę się razem z Tobą,że dzidzia ładnie rośnie!!
ale co ja tu widzę??cóż za pesymizm? mayosa...ja też jestem mamą po przejściach a teraz mam 2 zdrowe córeczki!!wiem jak to jest jak coś w ciąży jest nietak,tym bardziej jak się przeżyje wcześniej coś złego...ale wierz mi,że wiele dzieje się właśnie pod wpływem stresu!!!wkręcamy sobie najgorsze rzeczy!!a pózniej się okazuje,że wszystko jest ok!!
Aga cieszę się razem z Tobą,że dzidzia ładnie rośnie!!
K
krycha
Gość
Noo, miałam milusią, niespodziewaną wizytę trzech uroczych Kobitek hehe
... Dół jakby już zakopany - nie wiem co to było, ale dobrze żeby już nie wracało!!!! Właśnie próbuję uśpić mojego kochanego evilka
, ale jakoś marnie mi to idzie, jak na razie zasnęł na całe 20 minut
... Obecnie leży w kojcu i obrabia krówce - poduszce ogonek ;-)!!!
Megan234, zaglądnij sobie jeszcze na ebay, tam Graco Duo nówka - funkiel - nieśmigane za 103 euro + dostawka można kupić!
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Megan234, zaglądnij sobie jeszcze na ebay, tam Graco Duo nówka - funkiel - nieśmigane za 103 euro + dostawka można kupić!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
natinke18
Fanka BB :)
gastone ja tez wapno biore wlasnie z polski,tutaj nie moglam znalezc...ale justyna pytala czy komus czegos nie potrzeba to moze ci przywiezie
jak ładnie poprosisz hehe!!dobranoc dziewuszki!!!
beakta
Mammy of boys & girl
Gosia w piatek przylatuje moja siostra do mnie. Jak chcesz to moze ci przywiezc to wapno bez problemu. Daj znac dokladnie jakie i ile;-)
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
wpadam na chwilunie zyczyc dobranoc wszystkim kobitkom:-)do jutra papa
reklama