beakta
Mammy of boys & girl
Welcome back !!! mam juz neta w nowym domu., Gratulacje dla megan :-). Ludzie nie bylo mnie tydzien a tu juz druga godzine nadrabiam zalegloscie w czytaniu, ufff...to zescie sie rozpisaly. Witam nowe kolezanki. W nowym domku fajnie. Domek o wiele cieplejszy. Tylko jeszcze mam przeboje z poprzednia wlasciclelka bo nie chce oddac depozytu, gdyz jak twierdzi w domu jest duzo szkod. Owszem przyznam ze sa drobne , powtarzam DROBNE uszkodzenia bo jednak przez 2,5 roku wynajmowania mieszkania ma prawo cos sie wydarzyc w dodatku dom nie jest nowy wiec i sprzety sa wysluzone no i przede wszystkim babka przez caly okres najmu nie tknela domu palcem wiec nie ma o czym rtozmawiac . No ale ona obliczyla ze nie odda mi ani centa a tu sie nie zgodze.Oczywiscie moze sobie cos potraic ale nie calosc. Bylam juz wczoraj u prawnika w citizensinformation i juz zlozylam skarge na nia do Private Residential Tenants Board. Zobaczymy co z tego wyniknie Wyobrazcie sobie sie na liscie szkod ma uszczerbione kubki bo kupila je w Brown Thomas hehe. A ja mowe ze moga byc nawet od tiffaniego. To jest dom na wynajemi i nazywa sie yto "naturalne zurzycie rzeczy". Zobaczymy co z tego wyniknie.