reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Eeeee, to wcale niedaleko;-)ja mieszkalam w twoich okolicach.A jest tu ktos jeszcze z naszych okolic?

no aj tez mieszkalam na ballycummin:-)a 312 jezdze dalej bo do mnie tylko ten autobus dojezdza.A sorki za ten pwtarzajacy sie post ale cos mi sie tu pomieszalo:crazy:
o to my mieszkamy chyba blisko siebie:-)ja mieszkam na may park,dooradoyle:-) !!!chetnie sie spotkam na kawce!
a co do lotow i odlotow to moj szwagier wraca dzis z krakowa,a siostra za tydzien z wrocka!!
papap

reklama
Matko kochana, jaki tu dziś ruch, hehehe... Czytam i czytam, bo strasznie do tyłu jestem :sorry:... Łeb mnie dziś boli, chyba zmiana pogody będzie czy co...

A gdzie Megan234???????????????????? Myślałam, że tu już jakiś raporcik jest a tu lipa :baffled:... Ozwij się Kobieto, bo osiwiejemy przez Ciebie!!!!!!!

hmmm pogoda moiwsz..nie sadze.. :wściekła/y:
Ja tez ciegle tu zagladam i jeste w szoku e ta gadula Megan sie dzis wogole nie odzywa!:no:

No jestem jestem!!miałam mały problem,ale nie związany z ciążą!!już jest ok!!
co do gp i mojej ciąży!!
lekarz mnie zbadał!zrobił mi masaż szyjki macicy i powiedział,że w przeciągu 2 dni powinnam urodzić!!jeżeli nie uda mi się rozdwoić do pon to na wizycie w szpitalu mają mnie zostawić!!!a jeśli nie będą chcieli to mam zadzwonić do niego a on się tym zajmie!!!!
wg oczywiście jestem przeterminowana!i wydaje mu się,że przez moje poprzednie problemy z ciążami(każdy poród pod wpływem oxytocyny)teraz też bez tego się nie obędzie!!!
no teraz tylko czekać do porodu lub do poniedziałku!!
fajnie,że przeze mnie ganiacie na forum hihihi

a co dreszczyk emocji się Wam przyda!!!

Widzę, że dbasz o to żeby nam się nie nudziło :laugh2:... To już dla mnie logiczne tłumaczenie z tym porodem!!!! No to trzymamy kciuki - oby się nie pomylił!!!!!!!!!! I dibrze, że kazał Ci do siebie dzwonić gdyby był jakiś problem!!! W końcu jakiś konkretny ludź...

o to my mieszkamy chyba blisko siebie:-)ja mieszkam na may park,dooradoyle:-) !!!chetnie sie spotkam na kawce!
a co do lotow i odlotow to moj szwagier wraca dzis z krakowa,a siostra za tydzien z wrocka!!
papap
Natinke18 a gdzie jest may park?Cos mi to mowi ale nie umie skojarzyc miejsca:zawstydzona/y:.Kawka z checia b mam mnoooooostwo wolnego czasu;-)

reklama
Do góry