reklama
K
krycha
Gość
dzieki dziewczynki za słowa wsparcia!!!poczytuje sobie co piszecie,ale samej jakoś nie mam siły!!!
Plan mam taki....poczekać ze 2 dni zadzwonić do addmision i się dowiedzieć kiedy mój lekarz ma dyżur po czym przyjechać niby rodząca!!!!poprosić o konsultacje z nim!!!i kolejna sprawa w środę mam wizyte u GP,więc poproszę Go o to,żeby mi jeszcze raz napisał kiedy byłam u niego pierwszy raz na wizycie gdzie stwierdził,że jestem w ciąży!!!
bo wg hehe karty w szpitalu mój GP to jasnowidz i wcześniej wysłał list do szpitala niż ja zaszłam w ciążę(różnica tyg między zapłodnieniem wg pakinolki,a wysłaniem listu)!!
narazie więcej pomysłów brak nie licząc tego,że muszę sobie wywołać poród!!!może macie kogoś,kto teraz wraca z pl??potrzebuję olejek rycynowy!!!
Z tego co kojarzę to chyba Aine w końcu do nas wraca na dniach, więc może spróbuj się z nią skontaktować??? Może Aga_irladnia ma do niej jakieś namiary... Plan masz dobry, ale jesteś pewna, że chcesz czekać tyle czasu?
ojej Megan kochana trzymaj się słońce, nie wiem jak jest w Limerick ale do tej pory w jakiejkolwiek sytuacji dot. bólu lub brak czucia ruchów dziecka ciężarne koleżanki niezwłocznie jechały na emergency and accident i tam są przyjmowane, tutaj w Limerick materinity jest osobno ale w Regional hospital Tralee-Kerry i Univeristy hospital na wilton w Corku absolutnie nie zostawią ciężarnej kobiety bez obieki i bez badań-sama tam byłam i pomimo tego co piszecie o "czarnych" ja na szczęście nie miałam okazji trafić na żadnego irlandczyka tylko właśnie na obcokrajowców. Może spróbuj i jedź tam-nie jest lot i troszkę ponad godzinę a będziesz na miejscu.
To nie jest kwestia uprzedzeń rasowych - broń Boże, tylko jest jedna taka lekarka, która nam podpadła...
Megan a jak sie ogolnie czujesz? skurcze minely? Jak biegunka? No i czujesz ruchy czy nie?
No właśnie?
justysia21
Elfikowa mama :D
Megan moj brat przylatuje w srode wiec poprosze go to znaczy rozkaze ze ma kupic ten olejek i od razu z lotniska Tobie go przywieziemy tylko nie wiem czy go mozna w podrecznym przewiesc bo on tylko podreczny ma.... zaraz zadzwonie do domu i powiem mamie zeby jutro go kupila
Trzymaj sie Mala
Trzymaj sie Mala
Justyś w poręcznym możesz wszytsko tylko do 100 ml, powyżej raczej nie przepuszcząMegan moj brat przylatuje w srode wiec poprosze go to znaczy rozkaze ze ma kupic ten olejek i od razu z lotniska Tobie go przywieziemy tylko nie wiem czy go mozna w podrecznym przewiesc bo on tylko podreczny ma.... zaraz zadzwonie do domu i powiem mamie zeby jutro go kupila
Trzymaj sie Mala
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dobranoc
ruchów brak!!ale ja myślę,że moje kochanie smacznie śpi!!!wiem,że pytacie i piszecie,bo się martwicie i w sumie miło mi,choć nie wiem sama co pisać?!
justynka będę Ci wdzięczna swoją drogą widzimy się jutro???te racuchy trzeba zrobić!!!
justynka będę Ci wdzięczna swoją drogą widzimy się jutro???te racuchy trzeba zrobić!!!
justysia21
Elfikowa mama :D
Megan jesli jestes w stanie i masz ochote to ja bardzo chetnie tylko napisz o ktorej i gdzie sie spotkamy.....
K
krycha
Gość
Megan jesli jestes w stanie i masz ochote to ja bardzo chetnie tylko napisz o ktorej i gdzie sie spotkamy.....
To Wy jutro razem, Laseczki, do szpitala śmigacie :-)? Megan234, jeśli chodzi o tą kawkę, w moim przypadku herbatkę ;-), to pasuje Ci środa albo czwartek po 13.00? Oczywiście o ile nie zaczniesz rodzić ...
reklama