reklama
sylwisko22
Fanka BB :)
nie no Gastone wypowiedz sie ja pytam bo kolezanki coreczka w pl skonczyla 3 miesiace i dzis byly przekluc uszkadla mnie szok bo to chyba za wczesnie...
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Jak dla mnie to odpowiedni czas bedzie jak dziewczynka sama zadecyduje ze chce miec kolczyki. A ozdabianie na sile i robienie z niemowlaka czy malego dziecka choinki to mnie osobiscie sie nie podoba.
K
krycha
Gość
Dzień dobry!!! No i proszę, mówią, że zawsze musi być ten pierwszy raz - właśni podjęłam decyzję, że odstawiam pigułki, bo zauważyłam u siebie niepożądane skutki - senność, uczucie zmęczenia, rozdrażnienie, chyba przez to też takie wypadanie włosów i, najgorsze, zmniejszone libido ... A jeszcze niedawno się chwaliłam, że nigdy nie miałam problemów, a tu proszę ... Trudno, na razie nie będę brała nic, niech ten mój organizm wróci do siebie! I jeszcze mnie żołądek boli, masakra jakaś!!! Oby Pyza dziś była dla mnie łaskawa, bo nie wyrobię !!!!!!!!!!!
Sylwisko22, moja kumpela też przebijała córeczce na roczek ;-)! Megan234, jak dzisiejsze nastawienie do życia?
Dzień dziś do kitu, ale i tak życzę Wam go udanego, pozdrawiam
Sylwisko22, moja kumpela też przebijała córeczce na roczek ;-)! Megan234, jak dzisiejsze nastawienie do życia?
Dzień dziś do kitu, ale i tak życzę Wam go udanego, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha..nastawienie do życia ja prawie zawsze mam pozytywne!!chociaż niektóre sytuacje powodują wielką frustracje i brak sił!!!
a jak jest dzisiaj??cieszę się,że nieśmiało zagląda do mnie przez okienko słoneczko!!!
brzuch boli mnie strasznie,ale podczas porządków nie mam czasu o tym myśleć!!teraz usiadłam na chwilkę(Zuza zasneła ja mam herbatkę ciepłą i masło czekoladowe i czekam,aż mi w kuchnii podłoga wyschnie!!!)
myślę nad wypraniem ręcznie firanek,bo dawno tego nie robiłam,ale nie wiem czy będzie mi się chciało?!
a jak jest dzisiaj??cieszę się,że nieśmiało zagląda do mnie przez okienko słoneczko!!!
brzuch boli mnie strasznie,ale podczas porządków nie mam czasu o tym myśleć!!teraz usiadłam na chwilkę(Zuza zasneła ja mam herbatkę ciepłą i masło czekoladowe i czekam,aż mi w kuchnii podłoga wyschnie!!!)
myślę nad wypraniem ręcznie firanek,bo dawno tego nie robiłam,ale nie wiem czy będzie mi się chciało?!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja z moimi dziewczynami tez czekalam chyba do roku moze dluzej na przeklucie uszu....jak chcialy same....teraz najmlodsza ma 2 dziurki w jednycm uchu a te wieksze po 4
sylwisko22
Fanka BB :)
Ja tez mojej niuni przekluje na roczek.mam jakies zle dni ostatnio wyzywam sie na mezu niestetyaz mi go zal mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie lepiej...ale jestem zmeczona juz sytuacja w domu to dluga historia wiec was pomecze...a wiec moj szwagier ktorego niezbyt daze sympatia na wlasne zyczenie zostal bez pracy...jest tu 3 lata i nie ma zadnych oszczednosciwiec zostal bez mieszkania i sprowadzil sie do nas z pod dublina...z szukaniem pracy jest u niego ciezko...lazi mi podomu a najgorsze ze czuje sie jak u siebie bierze komputer i siedzi na necie caly dzien...i zadaje pytanie np dlaczego nie ma sera w lodowce co mnie doprowadza do szalu...dzisiaj wraca tesciowa z pl i ja juz mam dosc bo wyobrazam jak sie bedzie troszczyc o swojego malenkiego 23 letniego synka naszym kosztem...ja rozumiem ze mozna komus pomoc ale sa chyba jakies granice...kolega ma do sprzedania laptop a on mowi to ja wezme go od ciebie a artur (moj maz) zaplaci...a ja mu oddam jak bede mial prace...TO JEGO SLOWA nie no rece opadaja a moj maz wcale nie uwaza zeby to byla przesada mowi:to moj brat i musze mu pomoc no dobra ale gdzie jakies maniery...no mowie wam szok.dzisiaj poszedl gdzies do limeryk bo do niego zadzwonili i mowi zevdostal prace na miesiac a co dalej...a u nas sytuacja tez nie jest zbyt ciekawa za apartament placimy 750 ja na zasilku a mezowi od przyszlego tyg obcinaja nadgodziny do tego jeszcze tesciowa a 25 moja mama z bratem na 12 dni przylatuje jak my sie pomiescimy???brak slow naprawde wczoraj zrobilam mala awanturke wiec moze go to czegos nauczy...aaa a wczoraj jak odkurzalam to on lezal na kanapie i sie gapil w tv.ciagle wlacza walki w klatce...
kurcze ale sie rozpisalam sory ze was tak zameczam ale naprawde mam juz dosc
a teraz moje dziecko spi juz ok 2 godzin wow pierwszy raz od miesiaca
pozdrawiam was
kurcze ale sie rozpisalam sory ze was tak zameczam ale naprawde mam juz dosc
a teraz moje dziecko spi juz ok 2 godzin wow pierwszy raz od miesiaca
pozdrawiam was
justysia21
Elfikowa mama :D
po to jestesmy zeby nas meczyc.... heheheh moze ja tez was pomecze
no wiec ja to mieszkam do marca cale szczescie z 2 dziwewczynami.... jedna to moja best friend i ona jak dla mnie to moze zostac ile chce, ale ta druga to taka zwykla kolezanka z pracy, ktora szukala mieszkania no wiec powiedzialam jej, ze moze z nami zamieszkac na jakis czas.... i to byl blad ...poprostu patrzec na nia nie moge..... kurde juz sie nie moge doczekac az sie wyprowadzi..... zachcialo mi sie kasy zaoszczedzic wynjelam jej ten pokoj a teraz zaluje na maxa.....
heheheh tylko ze ja mam problem do marca a nie na czas nieokreslony
no wiec ja to mieszkam do marca cale szczescie z 2 dziwewczynami.... jedna to moja best friend i ona jak dla mnie to moze zostac ile chce, ale ta druga to taka zwykla kolezanka z pracy, ktora szukala mieszkania no wiec powiedzialam jej, ze moze z nami zamieszkac na jakis czas.... i to byl blad ...poprostu patrzec na nia nie moge..... kurde juz sie nie moge doczekac az sie wyprowadzi..... zachcialo mi sie kasy zaoszczedzic wynjelam jej ten pokoj a teraz zaluje na maxa.....
heheheh tylko ze ja mam problem do marca a nie na czas nieokreslony
reklama