reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Beakta ja też bym manny nie dawała. Ja mojej małej podawałam jeszcze w Polsce kaszki zbożowe Nestle albo Bobo-Vity, najpierw troszeczkę do deserku albo obiadku-taz zwana ekspozycja na gluten, jak to mówiła pani doktor:) potem stopniowo coraz więcej.Proporcja początkowo była taka: łyżeczka kaszki na 100 ml jedzonka:)

Ja robilam tak samo.Bardzo stopniowo.Tez nie dawalabym kaszy mannej, ogolnie troszke za ciezka.W pozniejsym wieku oczywiscie tak.

dzień doberek!!!
Agusia herbate dostałam w organic shop(ze zdrową żywnością)ale oddałam swoją herbatkę Kajce i teraz lece po następną!!!
dzisiaj mam w planach szorowanie dywanów na klęczkach!!!kafelki to chyba szczoteczką do zębów wyszoruje!!!

dziewczynki!!mam pytanko!!czy któraś z Was dostaje w tej chwili FIS??jak to się miało do świąt??bo ja dostaje,ale....wziełam dzisiaj wyciąg i patrze a tu połowa kwoty i to jeszcze,że niby dzisiaj wpłyneła i że dzisiaj wypłaciłam 100e:szok:a karte mam tylko ja!!!!Książę nie wypłacił i jeszcze dziwne jest to,że przyszedł FIS dzisiaj i że tylko w sumie połowa z przyznanej kwoty!!!!czy możliwe,żeby zszedł nam rachunek,a na odcinku nie było tego widać z powodu świąt??zdezorientowana jestem na maksa!!!!!!
idę gotować zupkę z liści malin,może mnie pogoni do szpitala chociaż jedna sprawa będzie jasna!!!!

dobra doliczyłam się!!!!
tylko nie rozumiem dlaczego na atatement nie ma że mi za tel ściągneli i czemu daty mi się nie zgadzają??najważniejsze,że się finansowo zgadza!!!idę pić moją herbatkę!!!

Megan w okresie miedzy swietami a sylwestrem te nasze banki to przewaznie pozamykane sa i stad te dziwne daty ze nic sie nie zgadza. Pamietam ze rok temu tez nie moglam dojsc o co chodzilo.

Dzziewczyny to tak wlasnie zrobie z tym dodatkiem glutenu. Odrobinke na poczatek. Tylko teraz konkretne pytanie o konkretny produkt. W naszym polskim sklepie maja bobovite ale niewiem czy akurat bedzie odpowiednia kaszka. Niewiecie moze jak wyglada sprawa z "ichnimi" produktami? Maja cos odpowiedniego?

Dziewczyny ja tylko wpadam wam zyczyc szczesliwego nowego roku,nie mam juz laptopa i jestem odcieta od internetu ale mam nadzieje,ze po nowym roku to sie zmieni.pozdrawiam

dzięki Beatko za odpowiedz!!!mam nadzieję,że dobrze myśle co do tej kaski,zresztą teraz to nieważne,bo chyba mnie herbatka bierze!!!!!
co do jedzonka dla dzieci to niestety ja Ci nie pomogę,bo córci nie dawałam żadnych kaszek tylko te słoiczki!!!idę się choć na chwilkę położyć,mam nadzieję,że to już!!!!

reklama
Matko, moje dziecko nadrabia teraz zaległości jedzeniowe z okresu katarkowego, ale przynajmniej ma lepszy humorek i już tyle nie wyje, hehe... A tak w ogóle to po ostatniej wizycie w HC dowiedziałam się, że Pyza ma już 57 cm długości i waży 5700, znaczy ważyła, bo teraz będzie już bliżej 6000 :sorry2:! Mam już "wielkoluda" :rofl2:, hihihi!!!!!

chyba mnie herbatka bierze!!!!! idę się choć na chwilkę położyć,mam nadzieję,że to już!!!!

No, chyba byłoby dobrze się w końcu rozpakować, co ;-)? Trzymamy kciuki!!!!!!!!!

Do góry