reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
u mnie coraz gorzej..;/ spac p nocach nie moge boje sie strasznie jutro rozprawa... w milosci tez juz sama niewiem co robic..:wściekła/y::-:)-( w szkole tez nie wyrabiam .... matko mam juz dosc....:wściekła/y::sad::sad::sad:

u mnie coraz gorzej..;/ spac p nocach nie moge boje sie strasznie jutro rozprawa... w milosci tez juz sama niewiem co robic..:wściekła/y::-:)-( w szkole tez nie wyrabiam .... matko mam juz dosc....:wściekła/y::sad::sad::sad:

Nie stresuj sie kochana, wiem ze latwo sie mowi a ciezko jest tak po prostu nie rozmyslac ... W szkole bedzie ok w milosci rowniez ciociu :) zawsze sa wzloty i upadki, a co do rozprawy to napewno jest stres na maxa i problem zmywa sen z powiek ale bedzie dobrze Ja wierze ze wszystko sie ulozy pozytywnie dla Ciebie i coreczki :*

i po rozprawie... nie pozbawilam go praw odroczyli mi sprawe zbraku swiadow. mam ich podac i za tydzien kolejna sprawa ale ja juz niebede przesluchiwana tylko sami swiadkowie.... malo sie tam nie poryczalam przez te glupoty co na nagadala wogule to ochajacy tataus niezrzeskl sie praw i napisal ze bardo kocha dziecko i niecche zeby mu odebrali klejne.... a sam chu**nie przyjedzie i niebedzie jej wychowywal tylko ja sama a on ma wdupie wszystko taka wsciekla jestem ze ryczec mi sie chce:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kurde ale dawno tu nie zaglądalam ... :-) Więc sie pochwale ze zjezdzamy do Pl na stale hurraaaaa:) Julcia rosnie jak na drozdzach nasz urwis kochany i juz 2 zębolki ma,czyta wlasnie ksiazeczka do gory nogami hihi
:-D

No i mam do sprzedania przewijak drewniany, wanienke i wyparzacz do butelek-szkoda mi tego wyrzucic,a juz nie zabierzemy sie ze wszystkim! Wiec jakby ktoras cos potrzebowala to piszcie:)na maila najlepiej handud@wp.pl :-)

Idziemy na obiadek wlasnie:-):-) a pozniej spacerek -trzeba wykorzystac pogode poki nie pada!!

reklama
Do góry