reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dzindusia a wiec ja da sie usiasc to wpadne z rodzinka Musimy sie zgadac )
A my po wycieczce do Cratloe, swietnie bylo park rewelacyjny Nadina sie na maxa wyszalala Nazbierala sobie skarbow w lesie, wybiegana wybrudzona szalala po kaluzach lazila po najwiekszych wertepach no i kaczki byly to chlebkiem pokarmila sobie Wlasnie wracamy do domku teraz no i Nadina wymeczona od razu usnela )
A my po wycieczce do Cratloe, swietnie bylo park rewelacyjny Nadina sie na maxa wyszalala Nazbierala sobie skarbow w lesie, wybiegana wybrudzona szalala po kaluzach lazila po najwiekszych wertepach no i kaczki byly to chlebkiem pokarmila sobie Wlasnie wracamy do domku teraz no i Nadina wymeczona od razu usnela )
madziakowalik
Fanka BB :)
witam kobitki
dzindusia a ja chetnie sie wybiore tylko napisz mi na priv Twoj adresik w przyszly tygodniu
dzindusia a ja chetnie sie wybiore tylko napisz mi na priv Twoj adresik w przyszly tygodniu
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Good nite gurlz
madziakowalik
Fanka BB :)
witam w ten sloneczny dzien
dzindusia dokladnie Cie jeszcze napisze oczywiscie wczesniej dam znac
dzindusia dokladnie Cie jeszcze napisze oczywiscie wczesniej dam znac
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Kamcia znajdz sobie na necie cratloe woods albo cratloe forest park
reklama
K
krycha
Gość
Hejka! Oj, ciężki dzień strasznie mamy. Nasi gości wyjechali a Oliwka strasznie to przeżywa... Filip chyba czuje to wszystko, bo też płaczek, ech... Teraz posneli i mam nadzieję, że troszkę wypoczną! Najgorsze jest to, że u nas w domu nadal choróbsko panuje :-(... Już niby tylko katar, ale brzydki jak nie wiem i ja zaczynam coś się niewyraźnie czuć, ech no żyć nie umierać...
Madziukowalik, daj nam dojść do zdrowia i w końcu przyjedziemy Was odwiedzić ;-)
Haniulka83, jak Twoje ciśnienie???
Madziukowalik, daj nam dojść do zdrowia i w końcu przyjedziemy Was odwiedzić ;-)
Haniulka83, jak Twoje ciśnienie???