reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Tak mieszkam w centrum,dokladnie na Henry Street niedaleko Gardy. Ostatnio mielismy pozar w budynku :szok: ale to tak na marginesie hihi. Pracowalam w hotelu,a dokladnie w Radissonie.Praca ciezka,wiec ciesze sie ze juz mam wolne:-)
No to zobacze z ta szkola rodzenia.Przejde sie pewnie raz i poprostu zobacze jak jest:-) A w Pl jestem umowiona z kuzynka,ktora jst polozna wiec pewnie mi conieco wyjasni :-)
A powiedzcie mi jak druga wizyta w szpitalu wyglada?Tez tak dlugo jak pierwsza?hihi
Ciesze sie,ze na forum sie ruszylo troszke,zawsze mozna sie czegos nowego dowiedziec :-)No i napewno bede tu czesto zagladac!!
Pozdrawiam

dziendoberek ;-);-)

od 7 na nogach :wściekła/y::wściekła/y: pies sasiadow szczekal jak oszalaly Mam go dosc ale na szczescie juz niedlugo :tak::tak:

haniulka nio praca ciezka , dobrze ze juz mozesz odpoczywac i zbierac sily na porod i wszystko co jest po..... Nio jak w centrum mieszkasz to do szpitala bliziutko masz :-D:-D:tak::tak: A jak znosisz ciaze ?? wszystko dobrze?? znasz juz plec??
a co do tego pozaru:szok::szok: to nic na ten temat nie slyszalam mam nadzieje ze nikomu nic sie nie stalo To ten blok nad sparem (czy co tam teraz jest - bo zmieniaja co chwile mam wrazenie)??

milego dzionka mamusie

Ostatnia edycja:
i my sie meldujemy :)
dzindusia czyli przeprowadzasz sie ????? czy sasedzi ?? :) . my wlasnie wstalysmy z niunia :) haniulka to faktycznie dobrze ze juz nie pracujesz odpoczywaj sobie . ja zreszta
tez poszlam wczesniej na zwolnienie lekarskie :) i do pracy juz nie wrocilam :) .

madziakowalik nio wracamy do miasta:tak::-D tu niby wszystko spoko (poza psem:-D) sasiedzi ok i wogule ale nie jest to dom dla nas Znalezlismy wreszcie cos co w 100% spelnia nasze oczekiwania Bo do tej pory zawsze cos bylo nie tak Nio i wracamy na okolice w ktorej czulismy sie najlepiej

Ogolnie jest dobrze:-) Mdlosci troche na poczatky byly i ogolnie troche oslabiona bylam,ale to chyba normalne:-) No i raz jak bylam u mojej GP to mialam strasznie wysokie cisnienie,wyslala mnie do szpitala,tam kazali sie zrelaksowac,polezec pol godzinki-zmierzyli pozniej i juz bylo ok!! Ale stresu sie najadlam przy tym:-(Naszczescie teraz jest ono juz w normie,gdyz mierze sobie codziennie. No i od jakiegos czasu pobolewa mnie w podbrzuszu troche,ale tez wyczytalam,ze to normalne...Tak wiec odpoczytwam sobie i staram sie za duzo nie martwic :-)
Tak to jest ten blok nad Sparem,takze do szpitala moge pieszo isc hihi.
No a co do pozaru to naszczescie nikomu nic sie nie stalo.Strraz szybko sie zjawila no i opanowali sytuacje:-)
Plci jeszcze nie znam:-( ostatnio jak bylam na usg powiedzial,ze narazie nie chce nic rokowac hihi ale cos czuje ze to dziewczynka bedzie :-D
Jutro mam druga wizyte w szpitalu,ale niestety bez usg wiec tez nic nowego sie raczej nie dowiem,a juz bym chciala wiedziec,moznaby jakies wieksze zakupy porobic:-)
Pozdrawiam i milego dnia!!

reklama
Do góry