reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Heja :)

Dzindusia wpadnij jutro o 16 do mnie :) musimy pogadac :)

Zmykam jesc baby dopiero z pracy wrocilam :)

a cos sie stalo?? bo generalnie nas popoludniami nie ma w domu zwlaszcza teraz jak przeprowadzka tuz tuz Jak cos pilnego to pisz pw lub sms Jak moge w czyms pomoc to chetnie

ewentualnie do poludnia bardzo chetnie mozemy sie spotkac w ktorys dzien :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Poszlam we wtorek na wizyte i dzis wrocilam:-(zatrzymali mnie na kontroli 2 dni,bo mialam za wysokie cisnienie!Z maluszkiem wszystko dobrze naszczescie,ale podbyt w szpitalu stresujacy jak dla mnie:-(No i z wyjazdu do Polski nici,bo nie wypisal mi zaswiadczenia,ze moge leciec.No ale najwazniejsze zdrowie malenstwa no i moje!Tylko troche smutno,bo juz wszystko bylo zaplanowane....Przepisali mi tabletki i wypuscili do domciu i czego sie nalezy cieszyc:-)We wtorek mam przyjsc tylko jeszcze na kontrole.
No i zrobili mi jednak usg,ale plci nie podali hihi.Z nimi to pewnie do konca sie nie dowiem ;-) Musze wiec sie umowic do Polskiego gina,bo i tak mialam po nowym roku przyjsc.
Miala ktoras z Was problemy z cisnieniem w ciazy?Zastanawiam sie czy juz od konca bede musiala brac leki..
Pozdrawiam!!

oj... to nie dobrze że Cię zatrzymali
ale ważne że już jesteś w domku i ze po wszsystkim..
ja ponad tydzień wymiotowałam wszystko dosłownie- miałam jakieś zatrucie .. i powinnie mnie zatrzymać i dac kroplówkę.. to nawet mnie nie zbadali dobrze...:sorry:
więc może lepiej z esię tobą zajęli..

z ciśnieniem nie mialam problemów ...
ale wygooglowałam to:
Ciśnienie w ciąży - Ciążowe dolegliwości - artykuł
może się przyda

Witam! Poszlam we wtorek na wizyte i dzis wrocilam:-(zatrzymali mnie na kontroli 2 dni,bo mialam za wysokie cisnienie!Z maluszkiem wszystko dobrze naszczescie,ale podbyt w szpitalu stresujacy jak dla mnie:-(No i z wyjazdu do Polski nici,bo nie wypisal mi zaswiadczenia,ze moge leciec.No ale najwazniejsze zdrowie malenstwa no i moje!Tylko troche smutno,bo juz wszystko bylo zaplanowane....Przepisali mi tabletki i wypuscili do domciu i czego sie nalezy cieszyc:-)We wtorek mam przyjsc tylko jeszcze na kontrole.
No i zrobili mi jednak usg,ale plci nie podali hihi.Z nimi to pewnie do konca sie nie dowiem ;-) Musze wiec sie umowic do Polskiego gina,bo i tak mialam po nowym roku przyjsc.
Miala ktoras z Was problemy z cisnieniem w ciazy?Zastanawiam sie czy juz od konca bede musiala brac leki..
Pozdrawiam!!
haniulka83 . ja tez mialam problemy z cisnieniem :( i mnie tez zostawili w szpitalu jak bylam na kontroli . nie bardzo mi sie to podobalo nawet sie poplakalam :( . lezalam 4 dni i po czterech dniach wyszlam do domku a za tydzien urodzilam moja niunke . nie dostawalam zadnych lekow .

reklama
hellol laski :)

haniulka ojj bidulo napewno sie nastresowalas :((( tulamyyy :* wiesz ja nie mialam problemow cisieniowych ale mialam paciorkowca, czesto mdlalam i mialam kroplowki podawane tez bylam kilkakrotnie w szpiatlu no i niestety tez musieli mnie zostawic no ale po pobycie od razu lepiej sie czulam :) Tobie zdrowka zycze :*

Do góry