reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dziendobry wszystkim :-):-)

witam nowe mamusie na forum :tak::tak:

ja z pytankiem dzis bo kolezanka poszukuje kogos kto profesionalnie wykona makijaz permanentny slyszalyscie moze gdzie robia cos takiego??

milego dnia

reklama
z tym paszportem to nie prawda. to ze dziecko ma nie kwalifikuje rodzica zeby mial. to ty musisz spelnic pewne warunki :) w sumie niewiem po co komu irlandzki paszport. no ale to z tego co wiem.

Dzindusia na ogólnym też ci napisałam ale na wszelki wypadek tu też ci podam numer do mojej koleżanki Agaty,jest kosmetyczką i wykonuje makijaż permanentny- 0872651917

Dzindusia na ogólnym też ci napisałam ale na wszelki wypadek tu też ci podam numer do mojej koleżanki Agaty,jest kosmetyczką i wykonuje makijaż permanentny- 0872651917

dziekuje slicznie zadzwonimy , popytamy i zobaczymy co z tego bedzie A powiedz mi przepraszam ze spytam ale czy dobra jest?? i czy dlugo pracuje w zawodzie

dzindusia ja sama nie mogę się na ten temat wypowiedzieć bo nie korzystałam z jej usług.zresztą nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki.ale chyba jest dobra bo ma mnóstwo klientów-od bardzo długiego czasu nie może dotrzeć do mnie na kawę:sorry2: z braku czasu właśnie.już jakiś czas pracuje w zawodzie i ma doświadczenie,może nawet przeprowadzać jakieś szkolenia jako trener.latała wciąż na jakieś kursy i szkolenia do PL.to tyle co mogę napisać

Dzien doberek! Pogoda pasukdna do niczego nie nastraja :baffled:... No, chyba, że do spania, ale na to akurat sobie pozwolić nie mogę...

hej, no wreszcie ktos sie odezwal... :) Jak sie robi suwaczki? Hm... bardzo duzo jest postow do przeczytania.. moze ktos stresci o czym bylo?? :) bo niestety nie mam czasu czytac :) Czy ktos sie orientuje jak to jest z irlandzkim paszportem... Czy to prawda ze jesli dziecku uda sie wyrobic to rodzic dostanie tez bez problemu?
Hm... nie wiem co mam o sobie pisac i co was interesuje... Jestem mama samotna i chetnie zapoznam sie z innymi mamami :) Moj maly niedlugo sie wybiera do playschool na 3 godzinki dziennie, co bedzie kosztowac 50e tygodniowo... Niestety urodzil sie w grudniu wiec na darmowa preschool kwalifikuje sie dopiero za rok :D Macie jakies wrazenia z takowych playschool w Limerick?
Pogoda super, wlasnie wrocilismy ze spacerku :D
Pozdrawiam

Streścić :-D:-D:-D tego się nawet streścić nie da, tyle tam naklepane... Może lepiej do przeszłości nie wracać, no chyba, że masz wielką ochotę :tak:! Co do suwaczka to tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ poniżej i zrobione ;-)! Mam nadzieję, że Ci się uda. Do przedszkola się nie odniosę, bo u nas jeszcze nie pora. Długo już jesteś w Irlandii? W której części miasta mieszkasz?

kurka ja bym do kosmetyczki na permanentny nie poszla. raczej do kosmetologa :)

Może moje pytanie zabrzmi głupio, ale ja się totalnie na tym nie znam - jaka jest różnica?

reklama
heja laski :) witam sie po przerwie ale terazz dziennie praca dom nadia kot damian i zycie zajmuje mi duzo czasu :p zdazylysmy tzn Nadinka zdazyla zaliczyc szkarlatyne ;/ ale juz ok :) lagodnie dosc przeszla pierwsze dwa dni byly ciezkie a teraz po chorobie nie ma znaku :) juz na hallo9ween jestemy gotowe mama za renifera sie przebierze :p a Nadina za nietoperzyce wiedzme :p lata mi z ta rozdzka i czaruje wszedzie a wyglada w ubraniu swietnie :) no i ladnie mowii trick trick albo trick or or malo kiedy trick or treat ale czasem jej sie uda :)

Do góry