reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka! Wpadłam się tylko przywitać :sorry:! Coś czasu ostatnio mi szkoda na kompa i brak weny mnie dopadł... Oby szybko minęło!

Alex2339, to już końcóweczka ;-), ale wierzę, że masz już dość! Gdybym nie zdąrzyła to życzę bezproblemowego i jak najmniej bolesnego porodu i zdrowych dzieciaczków :tak::tak::tak: Mocno trzymam za Ciebie kciukasy!

Miłego dzionka, choć deszczowo na dworze :cool2:

Może moje pytanie zabrzmi głupio pisze:
"między kosmetologiem, a kosmetyczką jest taka różnica jak między lekarzem, a magistrem pielęgniarstwa.
Kosmetologia jest interdyscyplinarną, bardzo obszerną dziedziną wiedzy medycznej,Kosmetyczką można zostać już po ukończeniu zawodowego kursu lub - i taką drogę obiera najwięcej osób - 2-letniego studium kosmetycznego, dającego tytuł technika usług kosmetycznych, natomiast kosmetologiem - po trwających trzy lata studiach na uczelni wyższej. W studium kosmetycznym nauczane są przedmioty niezbędne w pracy kosmetyczki: anatomia, fizykoterapia, dermatologia, chemia kosmetyczna, kosmetologia, psychologia, higiena, dietetyka, elementy ekonomii. Kosmetolog oprócz tych przedmiotów poznakoje jeszcze patofizjologię, biochemię, histologię, toksykologię, mikrobiologię, alergologię, immunologię, podstawy chirurgii plastycznej, masażu, farmakologii, aromaterapię, właściwości roślin leczniczych i język obcy."

to tak w skrocie

Witam się wieczorkiem ;-)! Widzę, że ruch nadal znikomy i nic nie straciłam :-p...

MrsRedhead, dzięki za wyjaśnienie :sorry:!

Alex2339, mocno trzymam kciukasy :tak::tak::tak:!!!!

No i tyle na dziś... Udanego weekendu życzę i do klikania o ile będzie z kim :eek::-D

UWAGA UWAGA

ALEX URODZIŁA 2 ŚLICZNYCH I ZDROWYCH CHŁOPCÓW

imiona jakie otrzymali to: Aron (2,95 ) i Alan(2,77)
urodzili się o 18.35 i 18.49 (jak dobrze zapamiętałam bo to i mówił M przez telefon...
Alex strasznie zmęczona ale baaardzo szczęśliwa.....:biggrin2:
są boscy :)
miałam okazję widzieć na zdjęciu:-p
A mamusia oczywiście bardzo dzielna :tak:

ALEX GRATULACJE ODE MNIE VI I D. DLA WAS :)

reklama
Dzień dobry!!!

Alex2339, moje ogromne gratulacje!!!! Życzę szybkiego powrotu do sił i do formy i czekamy na jakieś informacje odnośnie porodu ;-)

Udanego weekendu :cool2:

Do góry