reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie i ja:-):-p:-p:-p

pogoda faktycznie nieciekawa:confused2:ale przynajmniej robota w domu zrobiona ,bo jakos wyjsc mnie sie nie chce:-pobiadek zrobiony ,chalupa posprzatana,kibelki pomyte nawet podlogi umylam.....jak to dobrze,jak wszyscy poza domem...latwiej posprzatac:;-)zostalo mi jeszcze prasowanko,wiec sie chyba za nie wezme ,poki mala zajela sie zabawa::laugh2:

taaaaaaa to byloby na tyle na razie:confused2:ide dalej do roboty:rofl2:
milego dnia

reklama
No witam:)
Dziś jest jeszcze gorzej-szaro buro i ponuro:(
Czy znacie jakiś lek przeciwbólowy dla niemowląt?Normalnie mój najmłodszy dał dziś mamusi pospać całe 1.5godziny-od 1szej w nocy:(((Jeszcze nie ma tragedii,ale podejrzewam,że długo tak nie pociągnę-a teraz bezczelnie śpi;)

dzien doberek :)
witam rannego ptaszka :) lubiczanka ja stosuje paralink( jest w czopkach ) lub nurofen(syrop lub czopki ) dla mojej malej jest najlepszy ale jest tez calpol .ale pogoda dzisiaj no nic trzeba domek posprzatac o poprasowac bo obiadek mam juz gotowy :) .pogoda nas nie rozpieszcza :( ale i tak dlugo ladnie bylo. milego dnia :)

hejka

Lubiczanka na moja dziala nurofen w syropie( pochodne paracetamolu wypluwa i sie krztusi) oraz czopki przeciwbolowe i viburcol:)

ech.....dzis znow przymusowe siedzenie w domku:(ale posprzatane jest,tylko polatac na odkurzaczu trza tak dla zasady i zrobic obiadek:)mala jeszcze spi,ja juz zdazylam swoja peruke umyc ,bo wolala o pomste do nieba hehehhe...
taaaaaaaaaaaaaaaa.....trza by jakas kawke spic coby energie naladowac:)

aaaa zapomnialabym......K`am.cia gdzie TY?????????????????
milego dnia

Witam sie
Wkoncu przestal mnie bolec zab wiec pomyslalam ze wolny czas zajze do was bo jak sie blizniaki urodza to podejzewam ze nawet nie bede miala czasu siusiu zrobic :no::no::no:szczeze mowiac nie wiem czy to bardziej jest zabawne czy przygnebiajace:-:)-:)-(

Kurcze-wróciliśmy sobie wczoraj ze spotkania w Galway-rewelacja...Niesamowicie przyjemnie jest spotkać Mamusie na żywo...To kiedy jakieś większe spotkanie Limerickowe?Chętnie się wproszę;)))
Miłego dnia WaM ŻYCZĘ

A Ty jak sie wybierasz do Limerick to po drodze mozesz do mnie na kawusie wpasc i to doslownie po drodze bo jadac do Limerick musisz przejechac przez moja miejscowosc a ja akurat mieszkam przy glownej drodze tak ze zapraszam:tak::tak::tak:

No witam:)
Dziś jest jeszcze gorzej-szaro buro i ponuro:(
Czy znacie jakiś lek przeciwbólowy dla niemowląt?Normalnie mój najmłodszy dał dziś mamusi pospać całe 1.5godziny-od 1szej w nocy:(((Jeszcze nie ma tragedii,ale podejrzewam,że długo tak nie pociągnę-a teraz bezczelnie śpi;)

Jak dla mnie zdecydowanie najleprzy byl nurofen dzieciakom na zabkowanie pomogl rewelacyjnie

A KaMcia wczoraj na kawusi u mnie byla

Ostatnia edycja:
dzień doberek:-)
lubiczanka ja dla moich używam tak jak dziewczyny-calpol,nurofen syrop lub czopki i paralink w czopkach.najskuteczniejszy jest zdecydowanie nurofen.ja najczęściej używam w czopkach bo działa szybciej i dłużej-nawet do 12 godzin no i nie wpływa na żołądek

No już jestem-zxakupiłam nurofen-niestety miała tylko w syropku...Mam nadzieję,że pomoże:)dzięki za rady:)
Alex-dzięki za zaproszenie-pewnie skorzystam:)))

reklama
Hellol

Lubiczanka ja na naprawdę intensywny ból używam czopkow nurofen trzymają długo a paralink równo po 4 godz gorączka wraca nie stopniowo tylko od razu taka wysoka jak była i mówię równo po 4 godz dlatego wole nurofen ...

Miłego dnia dziewczyny :)

Do góry