reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No i &%&^$#$
Nigdzie nie pojadę,bo J łaskawie zabrał karty i nawet na paliwko nie mam:(A sam mnie prosił jeszcze żewbym do argosa zajechała...ja mu pojadę-jak wróci będzie miał taką jazdę,że hej:(

reklama
lubiczanko zdarza sie ... ja kiedys mowilam D ze musze do lekarza jechac rano np
a on sobie wzial auto w ktorym jest fotelik i pojechal sobie do pracy bo pozniej wstal i by sie spoznil.... myslalam ze wyjde z siebie....:dry:

a ktore twoje dziecie jest chore?

a nobo widzisz... ja czytam jak taka polamana...
ty o zabkach pewnie i nurofenie, a ja o chorobie mysle....:baffled:

chyba sama musze dobrze wyzdrowiec...:-p
moja przestala sie przebudac.. na szczescie... tydzien mi starczy:-D
dzisiaj wstala dopiero o 6 wiec sie ciesze jeszcze kilka dni i zacznie jak dawniej 7-8:happy:

lubiczanko ojj ale to nie Twoja wina ze niestety wyszlo na to tak jakbys byla nie slowna ale przeciez nie jestes :) chlop jak zwykle winien wszystkiemu :p

alex u nas tez czysciutkie niebo bylo ale tylko na sekundke zaraz chmura sie urwala i zaczelo lac ;/

ja juz dom osprzatalam ojj a bylo co bylo obiad juz tez przygotowany teraz tylko trzeba czekac na chlopa :))

reklama
Dzień dobry
a co tu taka cisza???Na wakacje powyjeżdżałyście,czy jakie co???
Daniel znów w nocy kręcił się i jęczał-niestety nurofen nie pomógł...Nie wiem czy do GP z nim iść,czy co-bardziej bym się niepokoiła gdyby w ciągu dnia też marudził...
No nic-Udanego(i chyba słonecznego)dnia

Do góry