reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień doberek:-)
Sylcia tobie to się chyba niuchacz zepsuł:-D albo wolisz się zaciągać czym innym:-p
cisza jak makiem zasiał,cisza przed burzą:rofl2:

dziendoberek :-)
czyzby atmosfera znow zaczela sie psuc?:szok::szok:? to jakas tradycja?? tak systematycznie co pare miesiecy widze :errr: bez sensu..........:oo:

drozdusia moze tym razem to nic z tych rzeczy ;-) ale ja sie tam nie znam :rofl2::rofl2:

sylcia gdzie bylas jak cie nie bylo :-D:-D jak mozesz to przeslij mi swuj nr koma na priva bo mi sie niechcacy skasowalas....:zawstydzona/y:

wszystkim mamusiom spokojnej niedzieli bez afer zycze :tak::tak:

Dzień dobry Dziewczynki
Faktycznie pogoda do du...niewesoła;)))
Co się znowu wyrabia?
Kurcze-wróciliśmy sobie wczoraj ze spotkania w Galway-rewelacja...Niesamowicie przyjemnie jest spotkać Mamusie na żywo...To kiedy jakieś większe spotkanie Limerickowe?Chętnie się wproszę;)))
Miłego dnia WaM ŻYCZĘ

dzień doberek:-) znowu pustawo się tutaj zrobiło:sorry:
a gdzie się podziała nasza nowa foremka?tutaj się laski cieszą że pojawiła się świeża krew i co?ni ma:confused2:

reklama
Do góry