reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
taka już moja rola kochane-moje pojawienie się zwiastuje kłopoty:-p kurde nie wiem czy się z tego cieszyć czy raczej płakać.cóż zrobić,taki los biednej drozdusi:sorry2:
Kasiu no przecież zawsze tak jest że mnie długo nie ma a jak się tylko pojawię to robi się gorąco;-) nie ma to jak umieć wstrzelić się w odpowiedni moment:-p

no właśnie dobra myśl Ciociu Dobra Rada:-) teraz wlepiam ślepia w monitor a rano będę znowu oburzona że moje dzieci wstały o 7 po 12 godzinach snu:sorry2: ale co zrobić kiedy to forum tak wciąga.niczym chodzenie po bagnach:rofl2: zwłaszcza jak coś wisi w powietrzu........

czesc laski witam sie po dlugiej nieobecnosci :p

witam nowa mame :)

coz znow za afera niuch niuch nic nie czuje jako tako :p

gratuluje fasoleczek mamuski :)

jutro wpadne i popisze cus wiecej good nite :)

witam:-)

drozdi jeszcze raz dzięki za gościne:-) jeszcze cie nawiedze:tak:

sylcia wielkie welcome!!!gdzieś ty była tyle czasu?????

reklama
Do góry