reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzindusia-nie pracuję i mam teraz więcej czasu:)))
E.w.a-tzn pracowałaś?i zrezygnowałaś po pojawieniu się synka czy pózniej?A gdzie pracowałaś-może któraś mamusia zna Cię z widzenia?

reklama
Dzindusia-nie pracuję i mam teraz więcej czasu:)))
E.w.a-tzn pracowałaś?i zrezygnowałaś po pojawieniu się synka czy pózniej?A gdzie pracowałaś-może któraś mamusia zna Cię z widzenia?

to wpadaj na kawe jak masz tyle wolnego:-):tak: z cashel nie tak daleko Sama kiedys pokonywalam ta trase dwa razy dziennie :errr:

e.w.a mam nadzieje ze sie rozgoscisz na forum i zostaniesz :tak::tak: a jak znosisz ciaze?? wszystko wpozadku??

Dzindusia-wiem,że niedaleko,ale teraz Dadzia kończyła o 12.30 i zanim bym dojechała musiałabym wracać...ale zaczyna się jej szkoła do 14tej to i mama popodróżuje:))))
e.w.a-tak długo Cię trzymają dolegliwości-współczuję:(

biedactwo..... ja naszczescie mdlosci nie mialam Za to w ciazy dowiedzialam sie co to jest zgaga :errr:
hehe t tak jak ja... od 4 miesiaca dzien w dzien... po kilka razy.. uchhhhhhh masakra...
juz wiem czemu to sie nazywa zgaga:-p
mam nadzieje ze teraz nie bede miala zgagi choc narazie wszystko wskazuje ze obiawy te same...
bol glowy , mdlosci i wymioty (choc tutaj mniej niz przy pierwszej ciazy)
zobaczymy jak to bedzie do konca.....:sorry2:

witamy sie i my :)
z doskoku poniewaz neta nie mamy jeszcze dopiero po weekendzie nam podlacza :( i tv to samo :( . daindusia domek super okolica idealna duzo dzieciaczkow i prawie same rodzinki :) a propo pieska super Maya cala szczesliwa . witamy nowa farumowiczke . az sie rucj zrobil milo :) milej nocki :) .

reklama
hej laski.caaaaaaaaaaaaałe wieki mnie tu nie było.i mam dla was złe wieści-zawsze jak już tu zajrzę to coś zaczyna się dziać:-p normalnie czuję to w moczu:rofl2: przykro mi,za spokojnie było:-p:-p że też ja zawsze trafię na taki moment:-D;-)

Do góry