reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Cieszę się, Kasiu limerick, że Wam już lepiej :tak:! Tofik na urlop pojechał :szok: No ładnie, ale w sumie każdemu sie należy odrobina relaksu :-D:-D:-D. Jak się czuję, hm... Na porodówkę się jeszcze nie wybieram (chyba, bo po dzisiejszej nocy to już nie wiem), najchętniej leżałabym już plackiem, ale się nie da, więc bujam się jakoś ;-)

Sylcia007, umknęło mi, że Ty dziś na imprezkę uderzasz, więc uddanej zabawy życzę :tak::-)! Wyszalej się i relaksuj ;-)

reklama
helolo ! :*

kasia dobrze ze Twoja mala juz zdrowa :* hehe pies pojechal na wakacje :p

krycha a dziekuje dziekuje ojj bede sie dobrze bawic :D A Tobie tez kilkanascie dni zostalo do porodu :) niezle niezle :)

Młoda szaleje w łóżeczku, a ja się kawką delektuję, bo po dzisiejszej nocy bez nie da się funkcjonować :baffled:. Nadal nie mam pomysłu na obiad, na pewno coś na szybko, tylko jeszcze nie wiem na co mam ochotę, hm... Cieszę się, że dziś już piątek, jeszcze kilka godzinek i rodzinny weekendzik czas zacząć, jupi :-D:-D:-D

Sylcia007, no, nie da się ukryć, że już niewiele czasu mi zostało! Szkoda, że nie można przewidzieć dokładnego dnia ani godziny, ech... Czekanie jest okropnie męczące :dry:, ale niektórych spraw nie przeskoczysz...

Witam sie

Musze sie pochwalic moja corcia konczy dzisiaj 5 lat

Alex2339, więc dla Twojej córci wszystkiego najlepszego życzymy, mnóstwo beztroskich dni i uśmiechu na twarzy :tak::-D

krycha no mi mowily chyba od 33 tyg czy 35 ze na dniach bede rodzic brzuch jest tak nisko zaraz glowka wyjdzie wiec niech pani siedzii w domu i czeka a co rodzilam w 40 tyg i 1 dniu :p

alex duzo zdrowka szczescia pomyslnosci wspanialych prezentow ciepla rodzinnego magii moc cudownych wspomnien i spelnienia marzen ! :*

dzien doberek :)
widze ze jestem pierwsza :) normalnie cala noc nie moglam spac :/ masakra budzilam sie co chwilka a odziwo moje malenstwo spalo jak suselek i jeszcze spi . kawuche juz sobie zapodalam . Alex wszystkiego naj naj dla coreczki :). mam nadzieje ze jakos przetrwam ten dzien . najgorsze jest to ze moj D tez nie mogl spac i przegadalismy prawie cala noc . no nic zmykam na ta kawusie milego dnia :). sylcia napewno sie wybawilas ze hej nastepnym razem moze sie wybiore :) .

Dzień dobry :-D! No proszę, juz jeden ranny ptaszek się ozwał ;-)! Madziakowalik czyżby Was bezsenność dopadła na myśl bliskiej przeprowadzki :sorry2:?

Sylcia007, Drozdusia i jak imprezka? Udana? Wybawiłyście się?

Pogoda zapowiada się super, ranek też się zaczął super i takiego całego dnia Wam życzę :rolleyes2:

hej mamunie:-)pogoda zapowiada sie suuuper:-)slonce tak mi sie w komputerze odbija ze prawie nic nie widze:-D:-D:-D:-D ale niech swieci niech swieci oby jak najdluzej :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D moj pies wrocil wczoraj z wakacji na 3 godziny do domu i juz go znowu nie ma:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dse jezdzi no ,takiemu to dobrze:-D:-D:-D:-D:-D a ja tak polamana dzisiaj jestem,ze ledwo co sie ruszam:baffled::baffled::baffled::baffled: nie wiem od czego ale mam nadzieje ze mi szybko minie:-)
ALEX najlepszego dla corci:-D:-D:-D samych slonecznych dni i usmiechu na pieknej buzi:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry