reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry! W końcu mam podłaczenie do neta, ufff... Ja się nigdy nie przyzwyczaje do tego, że Irole mają na wszystko czas :no:! Jak w piątek popołudniu wyłączyli tak do wczoraj wieczora zwlekali żebym, uwaga, dać nam tylko hasło :wściekła/y:! Ale już mam i zaległości nadrobiłam :-p...

Kasia limerick, dużo zdróweczka dla Lilijki!!! Bidulka, że też musiał Ja ten katarek dopaść, ech! Mocno trzymam kciukasy żeby szybko minął :tak:

Dzindusia, super, że jesteś zadwolona z tutejszego chrztu. Faktycznie ceremonia szybciutka i w miłej atmosferze!

Dobra, muszę zmykać, dziś bardzo ważny dzień przed nami i trzeba się zacząć powoli przygotowywać! Miłego czwartku życzę, pa :sorry:

hejka :)

a my wczoraj bylismy na cappamore show :)) fajna zabawa Nadinie sie podobalo :) a jakiego bykaaa widzielismyy nooo hellol wygladal jak mutant laboratoryjny :O a jakie jaja miall ze hoho :) masakra :p nie alo sie nie zauwazyc :p

milego dzionka babkii :*

dzien doberek :)

a ty gdzie sie patrzylas bykowi ;-);-). krycha witamy witamy :) faktycznie irole maja tepo slimakaaa hihihi. mam nadzieje z epadac nie bedzie dzisiaj bo wczoraj zmoklam :( . milego dnia babeczki .

dzien doberek :)

a ty gdzie sie patrzylas bykowi ;-);-). krycha witamy witamy :) faktycznie irole maja tepo slimakaaa hihihi. mam nadzieje z epadac nie bedzie dzisiaj bo wczoraj zmoklam :( . milego dnia babeczki .

tego nie dalo sie nie zauwazyc :p

dziewczyny a jutro disco ... Kylie give me just a chance ! let's go out and dance ! :)

najpierw jedna mala imprezka a pozniej uciekam na wielkie dicho jutro parkiet is mine ! :)

PS MOZE KTORAS CHETNA JESZCZE ?

reklama
dzien dobry mamki:) my juz prawie zdrowe :) mala jeszcze troche przyblokowany nos ale juz temp nie ma wcale i duuuzo lepiej ogolnie sie czuje :) ja tez :) pies wczoraj pojechał na wakacje do znajomych ,bo ich synek go uwielbia i chcial psa na noc wiec ,hmmm pies sobie zrobil wolne od nas :D
za to KAJA twoja psina jest cudna :)
KRYCHA A TY jak sie czujesz ??
SYLCIA baw sie dobrze kochana:) lece dac malej sniadanko :) pa mamki

Do góry