reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a ile ma dokladnie mala??
i czy nie dajesz jej zadnych kaszek albo deserkow???

mała ma 8,5 miesiaca i niestety dopiero od jakich 2 tyg zaczela powolutku zjadac po pare lyzeczek obiadkow i deserkow ze sloiczka,kaszki odpadaja,nie lubi ich.do tej pory jak podawalam jej cokolwiek to mi wymiotowala,nie tolerowala nic oprocz piersi.malo tego ona nawet mijego mleka z butelki nie chciala .w ogole nie toleruje butelki,nie pije ani wody ani herbaty a ni soczkow.tylko cycek,a obiadki tak jak pisalam dopiero od jakich 2 tyg po pare lyzeczek dziennie.:/ :)))))

reklama
hejka kobietki :)

ja troszku poczyytalam ale padnieta jestem pozniej cos popisze :p

ogolnie u nas wszystko wporzasiu Wczoraj bylismy u drozdii nie umialams ie nadziwic Lauritka tak sie zmienila Teraz to mala duza kobietka :) a Rysiek to pudzian smieszek :***** Dziecii tak szybko rosna tak szybko sie zmieniaja .... czas tak szybko plynie Ohhh :p

mała ma 8,5 miesiaca i niestety dopiero od jakich 2 tyg zaczela powolutku zjadac po pare lyzeczek obiadkow i deserkow ze sloiczka,kaszki odpadaja,nie lubi ich.do tej pory jak podawalam jej cokolwiek to mi wymiotowala,nie tolerowala nic oprocz piersi.malo tego ona nawet mijego mleka z butelki nie chciala .w ogole nie toleruje butelki,nie pije ani wody ani herbaty a ni soczkow.tylko cycek,a obiadki tak jak pisalam dopiero od jakich 2 tyg po pare lyzeczek dziennie.:/ :)))))
dobrzze zee wogole je cos Ci :tak: moja tez nie toleruje butli , wczesniej jadla kaszke bez problemu jak miala 5 msc nawetsama trzymala nieekapek sobie , a teraz sila jej nie idzie nic dac...
soczki i herbatki pila... teraz nie chce:baffled: nawet deserkow jej sie odechcialo, i co ktorys tam dzien nie chce jesc..

a o wage tak spytalam z ciekawosci bo moja wazyla 9,400 w maju i miala juz 80cm wzrostu , czyli miala wtedy no 5 miesiecy i kilka dni:sorry2:
przy czym ona sie urodzila duza i dluga;-)
teraz mialam isc 28 na sprawdzenie i zapomnialam:zawstydzona/y: myslicie ze jak pojde w poniedzialek to dadza mi termin na dniach??

hejaa laskiii :)
no wypadek masakra ;/ :( szkoda mi kobietki :( mam nadzieje ze z noga oraz psychicznie wszystko z nia jest ok ! :)
u nas zadne nowosci wszystko po staremu jutro mam wolne wiec jak ktora chaciu to niech wpada na kawuche zapraszam :)

reklama
Dzień dobry! Cosik mam nerwa od rana, hm... Bez kija nie podchodź normalnie :eek:! Młoda też jakaś nie w humorze się obudziła, dwa aspołeczniaki jak nic. Oby Jej przeszło po popołudniowej drzemce...

Udanego dnia życzę :sorry:

Do góry