reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka
Madziakowalik no ja przecie jestem z Castletroy:):)

Gosiulka powiadasz ze zaraz po odstawieniu tabletek zaszlas????hmmm.....ja wlasnie skonczylam tez tydzien temu i tak myslalam ze te starania chyba troche zajma ,ale widze ,ze Tobie to migiem poszlo!!!!!!!!!!Ty kochana idz do lekarza ,co?przynjamniej bede wiedzec,czy faktycznie blizniaki Cie nie nawiedzily hehehehhe.....bo ja za 2 od razu to baaaardzo podziekuje......6 dzieci to juz troszeczke za duzo by bylo:):):):)no ,ale gdyby mialy to byc 2 chlopaki to bym sie nie obrazila......:)

Sylcia o rzecz jasna ,ze ja w tej kolejce po chlopcow stane....ale co z tego wyjdzie to sie okaze:)ja juz nawet chyba nie mylse o tym....poprostu juz mowie ze bedzie kolejna dziewczynka.. hahahahhahahaha

Aga o Tobie pamietam :)))))))tak sie pytalam zebym tam sama nie byla;-).Ja tez w kolejce do chlopczykow :)))) no ale moj D powiedzial ze tylko dziewczynki beda w koncu od samego poczatku wiedzial ze bedzie mial core :)milej nocki . jutro wielki dzien.

a dzien dobry z rana , a co tam :)) ja juz od 5 nie spie ,bo po co ??? skoro corcia nie spi to i mama nie spi ,a jak :)))) wczoraj fiksowala caly dzien ,nawet drzemki swojej w ciagu dnia nie miala,wieczorem pozla spac o 23 . o 1 mialam pobudke na cycka,a juz o 5 pobudke na dobre!!! :))) ja padam na pysk a corcia zadowolona na kocuku z zabawkami rajcuje :)) o boszzzzzzzzzeeeee spac!!!

Bry! Ooooo, widzę, że już jest jeden ranny ptaszek :-p;-):-D! Oj, sama pamiętam jeszcze te pobudki, więc rozumiem jak się czujesz... Mam nadzieję, że Lilijce szybko przejdą te pomysły albo może tatuś w końcu zacznie wstawać z córcią :sorry2:?

Oliwka dla odmiany dziś pospała do 07.30, a teraz ogląda Shreka :blink:. Muszę pomyślec o jakimś śniadanku, ale nie bardzo wiem na co mamy ochotę, hm... Pogoda widzę znów jakaś taka, ech, może się jeszcze rozkręci!

Udanego weekendu życzę mamusie, pozdrawiam i do klikania :-)

Bry! Ooooo, widzę, że już jest jeden ranny ptaszek :-p;-):-D! Oj, sama pamiętam jeszcze te pobudki, więc rozumiem jak się czujesz... Mam nadzieję, że Lilijce szybko przejdą te pomysły albo może tatuś w końcu zacznie wstawać z córcią :sorry2:?

Oliwka dla odmiany dziś pospała do 07.30, a teraz ogląda Shreka :blink:. Muszę pomyślec o jakimś śniadanku, ale nie bardzo wiem na co mamy ochotę, hm... Pogoda widzę znów jakaś taka, ech, może się jeszcze rozkręci!

Udanego weekendu życzę mamusie, pozdrawiam i do klikania :-)

krycha tatus wstawalby do malej,ale poki co nie ma sensu zeby on wstawal skoro ja i tak karmie piersia :)))

sylcia ja chyba tez dolacze do grona bezbrzuszkowcow :)) bynajmniej narazie ... ;)))

bylismy dzisiaj z mala na bilansie :)) lekarz zadowolony ,my zadowoleni :))) mala wazy 8kg,i mierzy 69,4 cm :))az byl w szoku ze ona taka duza i tylko na cycku jedzie :)) chociaz ostatnio powolutku po pare lyczeczek obiadku wciaga,ale rewelacje to nie jest :)) no ale nic trzeba czekac az moj dziec stwierdzi ze nie tylko na swiecie sa maminowe cycki dobre :)))
a ile ma dokladnie mala??
i czy nie dajesz jej zadnych kaszek albo deserkow???

reklama
Do góry