reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hellol baby :)

no jedzie jedzie do nas bus :) wiec non problemo :)

camomile nie stresuj sie kochana spedzicie mile rodzinne chwile pupke troszke poopalasz :) ajj nic tylko pozazdroscic a nam sie za niedlugo tez szykuje wypadzik do pollandii i pozniej do wloszech jak upaly straszne tam mina bo Nadina ciepla nie lubii i zle sie czuje gdy wielki gorac jest

a no baby wszystkie nas tu wywiewa :p zapraszam dziennie na kawke a w weekend po 16 tez zapraszam :) wpadajcie nie piszcie czy mozecie tylko Sylwia bede tego i tego o tej i o tej i tyle :) zawsze chetna na kawuche jestem :)

kasia limerick no babo fajniutko ze juz sie ulozyliscie :) a chatka na serio fajna, ciekawa rzekla bym:) ale najwazniejsze to aby sie dobrze mieszkalo :)

madzia kowalik to ja za dwa tyg sobie wpadne do Ciebie co ? :)

reklama
dzindusia dzisiaj pani do mojego m dzwonila i jutro dokladnie mu powie gdzie jest ta rozmowa , ale troszke sie po zmienialo . takze wiecej wiadomosci jutro . mam nadzieje ze bedzie ok . i jak wszystko dobrze pojdzie to jednak Belfast .:-)

reklama
Do góry